Az én fiam 16kg 107cm!1 hónapja kezdtük az ovit!és már letudja rajzolni a jelét(zászló) illetve tud rajzolni dinnyét,robotokat,fát,virágot,egyszerű traktort,házikót!Az óvónő szerint ez nagyon ritka,jobb lenne ha valami művészeti tanfolyamra íratnám be hetente pl 2x!szerintem ez hülyeség jó szeret rajzolni,de nem hiszem hogy különb lenne más gyerekeknél a súly kérdést pedig azért tetem fel mert nekem nagyon soványnak tűnik a fiam!Bár nagyon mozgékony!Köszi a válaszokat!
2012. okt. 15. 07:05
1/9 anonim válasza:
elmúlt már 3 éves,de 15,3 kg,és 105 cm,szerintem normális és a tied is mert elég magas,de a súly is meg van.általában ezen a sávon mozognak az ilyen idős gyerekek.Az én fiam pedig nem tud ilyeneket rajzolni,vagyis lehet tudna,de nem szeret rajzolni,szerintem is ügyes nagyon fiad,ha szeret is rajzolgatni,akkor igen,érdemes e vonalon elindulni.
2012. okt. 15. 07:18
2/9 anonim válasza:
15 kg és 106 cm. Legalábbis ennyit mért a védőnő, de szerintem nincs 106 cm.
Az én fiam is szeret rajzolni, festeni is. Ő ilyeneket nem szokott, hanem embereket rajzol. Nyilván nem úgy, mint egy felnőtt, de látod te is az ember formát, van feje, szeme, füle, keze-lába. :)
Szerintem elviheted valami rajz "tanfolyamra" vagy szakkörre vagy minek hívják ezt. Aztán ha nem tetszik neki abba hagyjátok.
2012. okt. 15. 09:31
3/9 anonim válasza:
95,5 cm és 12,5 kg.
2012. okt. 15. 10:07
4/9 anonim válasza:
97 cm. és 15 kiló, őt csak ritkán lehet rávenni a rajzolásra, és még nem felismerhető, amit rajzol.
2012. okt. 15. 11:20
5/9 anonim válasza:
15 kg és 101 cm.ritkán rajzol,és az is csak kókafirka,de ő megnevezi hogy épp mi van ott :)
2012. okt. 15. 13:01
6/9 anonim válasza:
17 kg és 99 cm. Ő is kezdi a rajzolgatást, pont-pont vesszőcske-kezdeményeket és épp a minap rajzolt egy totálisan felismerhető házikót. El is raktam emlékbe, mert ez nagy szó ebben a korban. Ha a te kisfiad ilyeneket rajzol, akkor tényleg nagyon-nagyon ügyes!
2012. okt. 15. 13:14
7/9 anonim válasza:
14kg, 1m magas.
2012. okt. 15. 13:20
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Ha bent vagyunk a lakásban akkor szinte állandóan rajzol,de sose ülettem le hogy na már pedig most rajzolunk!utána nézek van e rá lehetőség ezt fejleszteni!Persze csak ha tetszik neki!:)
2012. okt. 15. 16:59
9/9 anonim válasza:
15kg/101cm
és nagyon ügyes a gyermeked, ha ilyen jól rajzol- tényleg ritkaság ebben a korban!
Enyém lassan öt éves, és utál rajzolni, pedig jó kézügyessége van, pötyiből nagyon szépeket ki tud rakni, meg nagyon jól kirakózik kisebb darabkás kirakóval is, de a rajzolásra nem is lehet rávenni. Ovonénik is mindig mondják, hogy ügyes-okos-kreatív, de a papír ceruza környékére sosem megy. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!