Mit adhatok még torokfájásra?
Figyelt kérdés
kisfiam 4.5 éves, reggel óta fáj a torka. adtam neki fokhagymás mézet, fújtam a torkába aloe first spray-t és adtam neki panadol szirupot fájdalomcsillapításra. sajnos ma zárva a gyúgyszertár, ezért a férjemet hívtam fel, h hozzon hazafelé tantum verde spray-t. ez így elég lesz? v van még vmi ötletetek? ezen kívül langyos mézes teát iszik.2012. nov. 10. 10:49
1/4 anonim válasza:
Láza nincs? Esetleg a Tantum Verde-n kívül én a mézet magában adnám neki. Persze sok sok mézes tea mellett.
Ha nem múlik akkor én elvinném megnézeti dokihoz. Jobbulást Nektek! reméljük gyorsan átmegy rajta.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, nem lázas, csak nagyon fáj neki. remélem holnapra jobban lesz.
2012. nov. 10. 13:58
3/4 anonim válasza:
Én elvinném orvoshoz/ügyeletre. Nálunk a tüszős mandulagyulladás kezdődött így. Mivel nem tudod, hogy miért fáj a torka, a helyes gyógymódot is nehéz kiválasztani, mert nem minden torokfájásra jó pl. a Tantum spray.
4,5 éves, ő már kaphat Strepsilst (mézes, mézes-citromos, epres), de az sem jó akármilyen torokfájásra.
Jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!