Torokfájásra mit adhatok 2évesnek?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor probléma,de semmi más nem használ csak az antibiotikum,pedig sosem lázasodik be a gyermekem.2012. jan. 24. 09:31
1/8 anonim válasza:
Igaz, már nem 2 hanem 3 éves, de Tantum verde spray-t fújok a torkára. nem szereti, de nekünk nagyon bevált.
2/8 anonim válasza:
Nekünk is a tantum verde, abszolút bevált. MOndjuk a fiam szereti:D
3/8 anonim válasza:
Nekünk is a Tantum Verde spray vált be. Az én fiam szereti, sokszor van, hogy előveszi és ő fúj magának. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Már próbáltam ezt is,valamit használt,de nem teljesen gyógyult meg.Tényleg nem tudom,hogy mit adhatnék neki.A doki cataflam cseppet,sinupretet,calcimuscot ír neki álltalában,de ezek semmit nem használnak.Az antibiotikumtól meg volt,hogy a kis cuncikája is fájt.Szóval el vagyok keseredve...
2012. jan. 24. 10:41
5/8 anonim válasza:
3 éves a kislányom, és amikor már érzem e lehelletén, hogy nem a megszokott, hanem "gyulladás illatú" fújjuk is azon nyomban a Tantum Verdét. Sőt abban a pillanatban magamnak is, mert mindig elkapjuk egymástól.
6/8 anonim válasza:
5-ös válaszoló!
Sokat gondolkodtam, hogy hogyan tegyem fel a kérdést, hogy ne értsd félre, és ne hidd kötekedésnek, mert komolyan érdekel, hogy amikor érzed a száján a gyulladás szagát, mire is kell figyelni, milyen szag? Jó lenne előre felkészülni, nem pedig várni a komolyabb gyulladásig. Még nem figyeltem meg, hogy másmilyen lenne a lehelete betegség előtt.
7/8 anonim válasza:
De aranyos vagy! Nem értettem félre :-) Nem olyan "kellemes" a szájszaga, mint máskor, olyan gyuulladt illatú. No ez így elég bután hangzott, nem is olyan könnyű ezt leírni. Figyu...teszteld magad felnőtt családtagjaidon, ha elkezd fájni, vagy kaparni a torkuk szagolgasd meg, szerintem félreismerhetetlen jellege van az ilyen szájnak. Olyan nagyon állott szagú...Hát jobban nem tudom...majd mesélj mire jutottál :-)
8/8 anonim válasza:
Köszi! :) Figyelni fogom a gyerkőcön!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!