Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól tudnak "menni" a...

Mikortól tudnak "menni" a babytaxival a kisgyerekek?

Figyelt kérdés
Számít hogy mikor indult el?Az én kicsim most május 26-án indult el de azonkívül, hogy ráül nem tud még vele menni próbáltam neki segíteni de nem megy neki. Ráfog jönni magától, hogy a lábacskájával tudja magát hajtani?
2009. aug. 13. 11:09
 1/4 anonim ***** válasza:
SZIA!AZ ÉN KISFIAM 15 HÓNAPOSAN KEZDETT VELE MENNI AKKOR MÉG ÜGYETLENÜL ELŐTTE SOKÁIG CSAK RÁÜLT!ÉN NÉHA MEGMUTATTAM NEKI,MEGFOGTAM A LÁBÁT ÉS MUTATTAM HOGY KELL!DE SZERINTEM MEGTANULJÁK EGYMÁSTÓL!MOST LESZ 16 HÓNAPOS MÁR NAGYON ÜGYES!ÜDV SZÉP NAPOT
2009. aug. 13. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A lányom 10,5 hónaposan indult el,a babytaxit első szülinapjára kapta. Imádta tologatni néha ráült akkor én is megmutattam neki hogy kell hajtani. Jövő héten lesz 15 hónapos és ma láttam először, hogy eszeveszettül teker vele az udvaron. ::))))
2009. aug. 13. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A fiam 1 évesen és 13 hónaposan indult el. A lányom is 13 hónaposan indult el és akor vettük elő,sikerült is a motorral néha eldöl, ha nem figyel.
2009. aug. 13. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Lányom most 14 hómapos 1 kézzel vezetve tud még csak járni de a kismotort már 3 hónapja hajtja.Tünemény:-)))
2009. aug. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!