Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy taníthatnám meg a fiamat...

Hogy taníthatnám meg a fiamat ülve pisilni, ha nem hajlandó ráülni a wc-re?

Figyelt kérdés
Itthon mindig állva pisil, az oviban meg ülve kell, és állandóan összepisili a ruháját, heti 1-2x át kell öltöztetniük, mert mindene pisis lesz. Gondolom nem igazítja lefelé a kukiját, ezért megy mindenfelé. Itthon gyakoroltatni akartam vele, de nem akar ráülni a wc-re. Mit csináljak vele?
2012. nov. 9. 13:50
 1/5 anonim ***** válasza:
szolj az oviban hogy allva pisiltassak.nalunk is ez van,en szoltam az ovonönek,azota oviban is allva pisil.miert fontos ulve?de ulve mindenkepp megkell fogni a kukacat,hogy a wc-be menjen a pisi,erre majd kesöbb rajön.
2012. nov. 9. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
hogyhogy ülve KELL? nem teljesen mindegy, hogy pisil, ha állva szokott, akkor leültetik?
2012. nov. 9. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
csapj szét az óvónénik közt
2012. nov. 9. 14:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Év elején szóltam az óvónőnek, hogy ő állva szokott, de vagy elfelejtették, vagy ők nem akarják, nem tudom. Igazából én is örülnék, ha ott ülve pisilne, mert legalább szokja a wc-n ülést, ugyanis a kaki sem megy wc-be csak pelusba. Tehát inkább az a célom, hogy megszerettessem vele a wc-n ülést, de hogyan?
2012. nov. 9. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
hát, nem mindenkinek megy olyan egyszerűen, hogy ordítva rohant a wc felé "kaki, kaki, kaki", ráültettük és potty már kész is ... és az első wc-re ültetéstől, merthogy ő nagyfiú és úgy csinálja, mint a nagyok ... nem vagyok híve annak, hogy csücsülj ott és megvárjuk míg jön valami (ezt az első fiammal csináltuk, de szerintem nem jó módszer) ... lesd ki mikor kell pisilni, vagy kakilni aztán felkapod és vita nélkül rácsüccs a wcre, talán sikerül ... de ezt csak a kakira, mert a pisi így van rendben, ahogy megszokta, és szólj az óvónéniknek megint
2012. nov. 9. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!