Mi okozhat közel 1 hónapon keresztül hurutos köhögést?
Ez 90% ,hogy sima bronchitis,hörghurut.
Nálunk is ez ment 3 hónapig,mígnem meguntam,tüdőgyógyászhoz vittem....megállapította.Nálunk csak Rectodelt kúp oldotta meg a gondot 2 nap alatt!!!
Azóta használjuk minden éjszaka a Salin s2 sógépet,nem is jött elő 1 éve!
Nálunk bölcsi kezdete óta, 2 hónapon keresztül ment ez. De ő nála néha jobb volt, napokig, aztán megint száraz, aztán hurutos, stb.
Én el kezdtem neki multivitamint adni, és szóltam a bölcsiben, hogy ne vegyék le a pulóverét (ő még kicsi, nem biztos, hogy szól, ha fázik) plusz nem szóltak, hogy kinőtte a benti cipőjét, úgyhogy olykor zokniban volt, vettünk új cipőt, azóta abban van.
Két-három hete nem köhög! (Most én vagyok tiszta beteg.)
Lehet allergia is, de lehet asztma is.
A hurutoldó ha nem használ ennyi ideig, akkor más utat kellene a dokinak keressen, vagy te keress másik orvost.
Nálunk enyhe asztmája van mindkettőnek, miest hallom elkezdik, már adom is nekik amit kell.
Nem írom mit, mert külföldön lakunk.
Szia!
Fül-orr-gégészet, pulmonológia első körben.
Lehet hörghurut, allergia, asztma, stb...
Hörghurutnál reggel délben köptető, estére csillapító.
Asztmánál pipa.
Allergiánál az allergén kerülése.
Ami mindegyiknél jó, az a Salvus vizes inhalálás, de ezt porlasztó gépbe/ inhalálóba töltve és maszkkal belélegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!