Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok jó minőségű játék...

Tudnátok jó minőségű játék pénztárgépet ajánlani?

Figyelt kérdés
Ami nem megy tönkre két hét után! Szeretnék venni a lányaimnak karácsonyra..de nem nagyon merek így választani.
2012. nov. 9. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Az ára elég borsos, de esetleg érdemes megnézni használtan is. Nekem már 3. éve használja a 3 lányom, a két kicsi legkevésbé sem kíméli :D Még elemet sem kellett cserélni benne soha. Imádom :)

2012. nov. 9. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Én "színes" tescósat vettem két éva, tökéletes állapotban van, nem mondom, hogy minden nap használja, de heti egyszer tuti (és akkor órákig vásárolni kell), nagyon jól bírja. A hozzávaló bankjegyek és érmék is.
2012. nov. 9. 14:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

[link]

Ez van, nem tudom, lehet-e még kapni. Van hozzá bankkártya is, és az áruleolvasó csipog, a kártyaleolvasó még világít is.

2012. nov. 9. 14:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Nektek! :)
2012. nov. 9. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!