Hogy segítsek még neki?
Neki kell megvédenie magát!
Nem tudsz mindig mellette lenni, megvédeni, nem tudod mindig eltàvolítani mellőle ezeket a gyerekeket akik gúnyolják!
Neki kell rájönnie hogy tudja magát megvédenie, és meg kell azt értenie nincs mindig anya!
Mondogasd neki otthon várjon vissza, védje meg magát, nem
Kisbaba már!
Hívj át egy két gyereket az Oviból, hogy otthon tudjanak játszani, haverkodni, legyen ki mellé áll, legyen barátja az Oviban!
Ha a nagyobb fiúk csúfolják, akkor nem kéne elvárni, hogy velük szemben megvédje magát, főleg több fiúval szemben. Az iskolában már más, de ő azért még kicsi ehhez.
Szerintem az ovonőnek kellene rászólni a gyerekekre, hogy ne csúfolják és hagyják békén, és amúgy sem szép dolog amit csinálnak. Ha az én gyerekem lenne az egyik nagyobb gyerek, még én is rászólnék, ha megtudnám hogy kisebbeket bántja. Addig amíg ez van, nem fog tudni feloldódni, tehát mindenképp tenni kell valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!