Kesztyű kérdés ovodába?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy ti hogy visztek az oviba (kiscsoport) kesztyűt, hogy el ne vesszen? A régi módszer, miszerint összekötjük gumival és belefűzzük a kabátba használjátok még? Vagy milyen megoldás van még?
Mert egy sapkát már elhagytunk, nem szeretném ha a kesztyűvel is ugyanez lenne, és tudom, ezt a legkönnyebb elhagyni.
2012. nov. 7. 14:48
2/7 anonim válasza:
Én mindkét kesztyűt rávarrtam egy darab "zsinórra", és befűztem a kabát két ujjába. szerintem ez a legjobb módszer. Enyém is kiscsoportos.
3/7 anonim válasza:
Én is be szoktam fűzni a kabátba.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor én is varrok rá gumit.
2012. nov. 7. 14:57
5/7 anonim válasza:
Szerintem annyi hátránya van, hogy nálunk a kesztyűket és sapkákat meg nadrágokat a fűtőtestre szoktak tenni száradni, míg ha be van "szögelve" a kabátba, akkor úgy nehéz, az meg nem szerencsés, ha vizes.
Én turkálóba vettem olyat, amit nem sajnáltam, de nem is tűnt el valahogy. :o)
6/7 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: 3 évesnek való már 5 ujjas, vagy még csak a 2? Nekünk még csak 2 van.
2012. nov. 7. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!