Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kesztyű kérdés ovodába?

Kesztyű kérdés ovodába?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy ti hogy visztek az oviba (kiscsoport) kesztyűt, hogy el ne vesszen? A régi módszer, miszerint összekötjük gumival és belefűzzük a kabátba használjátok még? Vagy milyen megoldás van még?

Mert egy sapkát már elhagytunk, nem szeretném ha a kesztyűvel is ugyanez lenne, és tudom, ezt a legkönnyebb elhagyni.

2012. nov. 7. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
persze, fűzd a kabátjába.
2012. nov. 7. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét kesztyűt rávarrtam egy darab "zsinórra", és befűztem a kabát két ujjába. szerintem ez a legjobb módszer. Enyém is kiscsoportos.
2012. nov. 7. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is be szoktam fűzni a kabátba.
2012. nov. 7. 14:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor én is varrok rá gumit.
2012. nov. 7. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem annyi hátránya van, hogy nálunk a kesztyűket és sapkákat meg nadrágokat a fűtőtestre szoktak tenni száradni, míg ha be van "szögelve" a kabátba, akkor úgy nehéz, az meg nem szerencsés, ha vizes.

Én turkálóba vettem olyat, amit nem sajnáltam, de nem is tűnt el valahogy. :o)

2012. nov. 7. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
És még egy kérdés: 3 évesnek való már 5 ujjas, vagy még csak a 2? Nekünk még csak 2 van.
2012. nov. 7. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább a 2 ujjas.
2012. nov. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!