Óvónő vagyok, kislányom jövőre megy oviba. Férjemmel azon gondolkozunk, hogy jó ötlet- e, ha oda fog oviba járni, ahol én dolgozom?

Barátnőm ebben a helyzetben volt!
Az ovi két felében voltak, ha meglátta a kosfiú az anyját, sírt rítt utánna!
Az udvaron nem tudta levakarni magáról a fiát, az mindig a köpenyét, kezét fogta, és követte.
Átíratták másik oviba következő évben.

ha van másik kiscsoport akkor oda vinném, nem a sajátomba. Ha nincs másik kiscsoport (vagy vegyes ahova befér életkorilag) akkor másik oviba járatnám. Nálunk a fiamnak az ovis csoportjában is van egy kislány akinek az anyukája a mellettük levő csoportban óvónő, semmi zavart nem okoz ez náluk, a kislány megértette hogy ő ide jár, anyu meg ott dolgozik.
A lányom csoportjában pedig egy kisfiú van akinek az óvodavezető az anyukája. Tehát helyben vannak, de ténylegesen nem a szülő az óvónénijük.

Szia!Én abba az oviba jártam(csak másik csoportba),ahol anyu volt óvónő.Nem szerettem!Mindenről tudott rögtön (ha nem aludtam,ha rosszalkodtam,ha bármit csináltam)!Mikor nagycsoportos voltam,akkor már alig mertem bármit is csinálni az oviban.Alig vártam,hogy iskolába kerüljek!
Magamból kiindulva biztosan másik óvodába vinném a gyerkőcöt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!