Júniusban lejárt fagyasztott brokkolit odadhatom a 2,5éves fiamnak?
Figyelt kérdés
fagyasztva volt,de júniusi dátum van rajta.Van ezeknek valami baja?Vagy nyugodtan odadhatom?Brokkoli krém levest csináltam belőle.2012. nov. 6. 13:25
1/8 anonim válasza:
Én biztosan nem adnék semmilyen lejárt dolgot a gyerekemnek.Még mi se esszük meg.Szerintem nem a semmiért van rajta dátum.
2/8 anonim válasza:
Csatlakozom az elsőhöz. Én sem enném meg, így a gyereknek meg pláne nem adnék belőle.
3/8 anonim válasza:
Szerintem semmi baja nem lehet. Ugyan mi romlana meg benne lefagyasztva. Húst nem adnék így, de a brokkolit simán, ha jó az íze.
4/8 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy nem adnék neki, meg se kérdeztem volna. A fagyasztott termékeknél is megvan adva, hogy meddig lehet őket fagyasztani. Zöldségeket -18 fokon ha jól tudom 18 hónapig lehet eltartani.
5/8 A kérdező kommentje:
elnézést hogy meg mertem kérdezni.....semmi baja nincs,én ettem belőle,egy bontatlan zacskóval volt a fagyasztóba,amiről elfeledkeztem,kidobni nem fogom,mert azért ez tényleg nem olyan mint a hús,vagy felvágott,ami tényleg megromlik.De akkor neki nem adok belőle,megeszem én.Köszönöm!
2012. nov. 6. 13:45
6/8 anonim válasza:
1.vagyok
Én meg köszönöm a lepontozást!Biztos nagyon haszontalan volt a válaszom.Én semmi esetre se adnék lejárt élelmiszert a gyerekemnek és mi se esszük meg.Ez biztosan nagy tragédia itt egyesek szerint.
Ezt is le lehet pontozni!:P
7/8 A kérdező kommentje:
Én Senkit nem pontozok soha,se le,se fel,tehát nem én pontoztam le!Köszönöm mégegyszer a válaszokat!
2012. nov. 6. 14:24
8/8 anonim válasza:
én nem adnámneki kidobom vagy a kutyának mefözöm biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!