Adjatok tippet milyen szines ceruzát vegyek mert a héten a 3 készletet veszem meg és vagy faragni nem lehet mert szétesik vagy kettétör vagy darabokba a hegye?
Azt hiszem a Conti termékek ilyenek.
De lehet, hogy nekik is van alacsonyabb kategóriás is. De tuti, hogy van törhetetlen bélésű változatú is.
Én próbáltam háromévessel üvegmatricázni, de az lett a vége, hogy csak maszatolt vele, kinyomott egy csomó festéket fölöslegesen, grrr... akkor azt mondtam, oké, eltesszük későbbre, addig magam csinálom. Szerintem a kétéves még kicsi hozzá, ezek a festékek pedig elég drágák ahhoz, hogy csak úgy elmaszatolják, de persze te tudod.
Sablonnak nagyon megfelelnek a színezők is: kinyomtatod, beleteszed egy műanyag mappába, és a mappára festesz. Először kontúrozol, majd ha az teljesen megszáradt, mehet a színezés. Ha az is megszáradt, le lehet húzni a műanyagról.
Nem tudom, milyen témában szeretnél sablonokat, itt pl. gyümölcsösek vannak: [link]
Herlitz ceruzánk van nekünk is, 3szögletű, szépek a színei is, és van vastagabb, LYRA márkájú, ami kívülről faszínű, azt a két éves is imádja, bár még csak firkál.
Az üvegmatricát nem tudom, hogy érdemes-e megvenni, nekem a 4 éves is csak úgy tud színezni, hogy kimegy a vonalon, igaz fiú és nem egy ügyes kezű valaki, de még neki sem adnék üvegmatrica festéket a kezébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!