Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adjatok tippet milyen szines...

Adjatok tippet milyen szines ceruzát vegyek mert a héten a 3 készletet veszem meg és vagy faragni nem lehet mert szétesik vagy kettétör vagy darabokba a hegye?

Figyelt kérdés
illetve két éves gyerekkel szeretnék üvegmatricát festeni egyzserü sablonokat hol találok? mennyire nehéz ilyet elkésziteni?
2012. nov. 6. 11:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan ceruzát kérj a papírboltban ami "törhetetlen". Ha leesik se történik vele semmi. Drágább, mint a hagyományos, de hosszú távon megéri. Nálunk a papírboltban üvegfesték és matrica sablonok is vannak néhány száz forintért. Szóval valami igaz papírboltba nézz be.
2012. nov. 6. 11:27
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm márkát tudsz ajánlani?
2012. nov. 6. 11:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Azt hiszem a Conti termékek ilyenek.

De lehet, hogy nekik is van alacsonyabb kategóriás is. De tuti, hogy van törhetetlen bélésű változatú is.

2012. nov. 6. 11:33
 4/13 A kérdező kommentje:
puszi érte köszönöm
2012. nov. 6. 11:36
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én próbáltam háromévessel üvegmatricázni, de az lett a vége, hogy csak maszatolt vele, kinyomott egy csomó festéket fölöslegesen, grrr... akkor azt mondtam, oké, eltesszük későbbre, addig magam csinálom. Szerintem a kétéves még kicsi hozzá, ezek a festékek pedig elég drágák ahhoz, hogy csak úgy elmaszatolják, de persze te tudod.

Sablonnak nagyon megfelelnek a színezők is: kinyomtatod, beleteszed egy műanyag mappába, és a mappára festesz. Először kontúrozol, majd ha az teljesen megszáradt, mehet a színezés. Ha az is megszáradt, le lehet húzni a műanyagról.

Nem tudom, milyen témában szeretnél sablonokat, itt pl. gyümölcsösek vannak: [link]

2012. nov. 6. 11:46
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól irja az elöző!Conte nagyon jó ceruzákat csinál. Nekem 10en évesen volt,mai napig megvan és a lányunk azzal rajzol most,mert egyszerűen kopni se akar a hegye.
2012. nov. 6. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekünk a Maped és a Herlitz bevált.
2012. nov. 6. 12:07
 8/13 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm megy a zöld kéz
2012. nov. 6. 12:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekünk is Herlitz ceruzánk van, ez elvileg törhetetlen, és gyakorlatban sem tört még el, szóval ajánlom! :)
2012. nov. 6. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:

Herlitz ceruzánk van nekünk is, 3szögletű, szépek a színei is, és van vastagabb, LYRA márkájú, ami kívülről faszínű, azt a két éves is imádja, bár még csak firkál.

Az üvegmatricát nem tudom, hogy érdemes-e megvenni, nekem a 4 éves is csak úgy tud színezni, hogy kimegy a vonalon, igaz fiú és nem egy ügyes kezű valaki, de még neki sem adnék üvegmatrica festéket a kezébe.

2012. nov. 6. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!