Fiam miért nem akar menni oviba, mikor eddig szeretett menni?
Szeptemberben kezdte, és semmi baj nem volt, soha nem sírt, szívesen ment.Most pedig 3 alkalommal még hisztizett is hogy ő nem akar menni, meg alig lehetett bevinni a szobába.
Miért???Elmúlik majd ez, vagy most már így telik minden reggelünk?
Két dolgot tudok elképzelni.
Egyik, hogy most esett le neki, hogy akkor "minden nap" mennie kell, és oda a kezdeti lelkesedés meg újdonság öröme. (Ami egyébként normálisnak számít a beszoktatás során)
Másik, hogy történt vele valami konkrét rossz esemény (amit esetleg nem mondott el), és amiatt fél/tart bemenni. (Esetleg bántotta/csúfolta valaki).
Mindkét esetben javulni fog ez idővel, hogy mennyi idő azt nem tudom. Óvónőkkel érdemes beszélni, ők sokat segíthetnek ebben.
Szia.Nekem ugyanez a problémám a három és fél éves kislányommal.Eddig imádott menni minden nap várta,pedig itthon is sok a játék és én is sokat játszottam vele.Még kicsit szomorú is voltam,hogy ilyen könnyen elvállik tőlem.
De mult hétem kezdödött hogy nyafogott mikor bekisértem.Aztán ma már ugy kelett lebontani rólam.:(
Nagyon sirt.Aztán eljöttem és semmi.Boldogon játszik azt mondják.Még barátnőm is ezt mondta mert ők késöbb mentek.Csak engem akar valamiért "kiakasztani".Ha megyek éret akkor is boldog.Vele sem történt semmi az ovonők szerint és ha kérdezem nem nagyon tud mit mindani csak azt hogy mert nem szeretnék menni és kész.Érdekes számomra is és nagyon várom majd hogy mit hoz a holnap.Irj majd nálatok a változásról.Köszi
Szia.
Mikor ma is mentem a fiamért az oviba, boldogan fogadott, kérdeztem az óvonénit volt e valami baj, de azt mondta nem.Hát, remélem csak átmeneti,mert nagyon rossz volt így otthagyni reggel, pláne hogy eddig maga ment a csop.szobába, puszit adott és kész, most meg úgy kellett beadnom mert magától nem akart.
Bízom benne hogy ismét megváltozik.Bár mondták az elején az óvonénik is hogy akinél nem az elején jön ki az elváláskori sírás, annál majd később.Igazuk lett.Majd megírom a holnapi napot is.
oké,várom.
Nálunk is ugyanez volt délután boldog futás felém kérdés milyen volt az ovi nagyon szper jön rá a válasz ;)
én is irok majd holnap
Szia.
Na hogy ment reggel?:-)
Nálunk ismét nem akart a fiam menni a csop.szobába, úgy adtam be az óvonéninek, és ment is játszani.Kérdeztem az óvonénit mi történhetett vele, annyit mondott hogy hosszú volt a szünet...
Az vigasztal hogy nagyon jó helyen van, ott csak tanul, játszik, társaságban van.
Bízom benne hogy el fog ez múlni idővel.
Szia.
Nálunk már tegnap este sírás volt hogy nem akar menni sőt reggel is,aztán az oviba meg simán bement a csoportba.Nem értem.;)
De akkor nálatok se volt ma akkora gond szerencsére.
Azért írjál még holnap is.Szép napot.
Ok, majd írok.
Haza felel jövet még mondta is hogy holnap megyek oviba.
Reggel meg csak nem akar mikor odaérünk.
Szia.
Na mizujs nálatok?
Háát, a fiam ma magától ment be a szobába, nem volt ellenállás, puszit adott és már ment is be:-)Igazodjon ki az ember rajtuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!