Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák, mit kap a...

Fiús anyukák, mit kap a gyerkőcötök karácsonyra? 3 éves!

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés :-D .Már én is gondolkodtam a kiírásán,mert a fiamnak szinte mindene megvan.Persze nem nagyképűen,csak módjával :-)) .Most kap diavetítőt és filmet hozzá,mese CD-t.És a rokonság várja még az ötleteket,de van szánkója,nagy kukás autója(nagyon szereti),favonat sínekkel (ez most a sláger),kirakó,könyv,rengeteg autó,rendőr-,tűzoltó-,mentőautó,szintetizátor,ilyen futómotor-olyan bicikli(nyárra),állatkák a fürdéshez,benti puha labda,benti sátor,edények a főzőcskéhez,1-2plüss(nem szereti nagyon őket).
2012. nov. 3. 22:34
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
ennyi idősen toronydarut és parkolóházat kapott a fiam.
2012. nov. 3. 22:48
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Fiam decemberben lesz három éves. Tőlünk karácsonyra egy Duplo buszt kap, ez a nagy álma. Ezenkívül a Duplo vasútját bővítjük meg sínekkel és vasúti híddal, valamint a favonat készletét további sínekkel és kocsikkal. Ezenkívül ugye decemberben lesz a szülinapja is vettem neki egy Bogyó és Babóca társasjátékot Úton az oviba címmel, szeletelhető fa gyümölcsöket, reggeliféléket, fa kirakót, egy Mickey egeres pizsamát. Ezeket persze nem mind tőlünk kapja, elosztjuk szépen a családban, mindenkitől kap egy valamit.
2012. nov. 3. 23:02
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Összességében mindenkitől:

Pigolino társasjátékot (a szülinapja novemberben van, arra az Első játékgyűjteményem című társast kapja), nagy farönkszállító traktort és egy gyerekeknek is használható memóriahabos párnát fog kapni.

2012. nov. 3. 23:06
 5/19 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak már megvettem az ajándékokat amiket a családban fogok szétosztani.Bruder kukásautó,Bruder nagy buldozer,Bruder targonca,Pumpás nagy teherautó amit a Tescoban lehet kapni.Playmobil szafari autó orszarvuval ,Playmobil szafari vadász vaddisznóval.Amit még nem vettem neki meg az egy társasjáték mert még nem tudom melyiket.Nem igazán tudunk velük játszani vagyis nem érdekli.
2012. nov. 4. 07:44
 6/19 anonim ***** válasza:
Szia.Még Én sem tudom,hogy mit is vegyek.Most pakoltam el 3-zsák játékot amit még használnak a gyerekek ,csak mikor sok a játék akkor van a bőség zavar és jön a dobálás rajt járkálás stb.Én nagyon szeretnék neki konyhát de férjem azt mondja,hogy fiúnak na ne már.Meg kéne a thomast is bővíteni hm Sajnos Én sem tudom,hogy mit vegyek :-((
2012. nov. 4. 10:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
utolsó,imádni fogja a konyhát,az én fiam is szereti,modjuk én nem egy nagyon drágát vettem,de kapott konyhát,és szereti.jókat játszott és a mai napig is játszik vele.Én a 2,5 éves fiamnak tavaly,kezdő távirányítású autót,leptopot,könyveket,szülinapra meg egy vasútpályát kapott kompletten.
2012. nov. 4. 12:04
 8/19 anonim ***** válasza:

Mi kisfiamnak farm épületet veszünk,mindene az állatkái,csak még nincs hol lakniuk.De kap még rokonoktól gyurmát,távirányítós autót.Szülije febben lesz,akkorra futóbicit gondoltam és a Bambino LÜK is jónak tűnik!

Bocsi kedves 3-as válaszoló a duplo vasúthoz hol vesztek sínt és ilyeneket?Köszi

2012. nov. 4. 13:15
 9/19 anonim ***** válasza:

Ezeket tervezem, esetleg szétosztom a rokonság között:

- először is mindenkinek szólok, hogy ne autót, markolót és vonatot, hanem egyéb közlekedési eszközöket vegyenek: busz, villamos ,hajó, repülő, helikopter, stb.

- szeretnék neki egy xilofont ritmusérzék- és hallásfejlesztésre, de 2 oktávos kellene, mert az egy oktávossal egy örömódát sem tudsz lejátszani...

- Chuggington szettet, mert most ez a sláger, tudom, hogy örülne neki

- könyvet, leporellót

- lego duplot, ez bármikor jöhet

- kirakóst, ez most kezdi őt érdekelni

- Thomas kisvonatokat, elég olcsón találtunk olyat, ami mágnessel csatolható egymáshoz. Ehhez nem kell sín, az ütköző a lényeg, hogy mágnessel összefoghatóak, kicsi favonatok

Ezeket mindet mikulásra-karácsonyra-szülinapra-névnapra tervezem, 2 hónapon belül lesz minden. Majd meglátjuk, mire lesz pénz, de már sokat beszélgettünk róla apával.

2012. nov. 4. 15:23
 10/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is kialakult már nagyjából. Diavetítőt szeretnénk,imádja a toy storyt úgyhogy üldözzük a valósághű mesehősöket egyenlőre sikertelenül. Lehet ki is írom hogy nem e tudja valaki hol lehet beszerezni őket). Aztán mesélő breki, egyedi mese mesekönyvet. Már pici kora óta gondolkodunk a legón de egy maréknyi is veszett drága úgyhogy egyenlőre ennyi a terv. Ja! Meg mikulásra rendeltem az oviba szeletelős és logikai játékot. ilyen "okos játékokat" reklámoztak ott...:)
2012. nov. 4. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!