Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák, mit kap a...

Fiús anyukák, mit kap a gyerkőcötök karácsonyra? 3 éves!

Figyelt kérdés
2012. nov. 3. 22:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
kisfiam már majdnem 3,5 lesz addigra,duplót kap leginkább tavaly mellényúltunk az utánzattal nagyon rossz nem lehet összerakni.mi vesszük az alapkészletet és mindenkitől 1-1 más fajtát.kap még egy játszva tanuljuk a színeket társast,meg anyukáméktól egy távirányítós autót.Pizsit,kis törölközőt,és ágynemű húzatot-mert majd febr-márc körül kezdi az ovit-így készülünk azzal is.Már előre látom megint sok lesz neki,de majd adagoljuk...
2012. nov. 4. 18:19
 12/19 anonim ***** válasza:

3. vagyok. A Duplohoz itt néztem síneket, meg a hidat, de nem tudom, hogy máshol esetleg olcsóbb-e, illetve, hogy van-e. Nekünk az 5608-as kisvonat van, én szeretnék neki egy ilyen hidat hozzá, férjem szerint, akkor sínek is kellenek még. Szerintem majd a keresztszülőkkel megbeszéljük.

Ja, a link majdnem lemaradt.

[link]

2012. nov. 4. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Fiam akkor 2,5 éves lesz.

Nálunk is a lego a sláger,már van több,majd ehhez kap még valamiket..

Amit még nagyon szeret,szerelni apával..valamilyen szerszámos ládát,vagy esetleg szerelőpadot kap majd,még szét kell nézni melyiket érdemes megvenni,esetleg van valakinek?:)

ezen kívül állatos mesekönyv,gyurma,autó.

Sok mindent nem akarunk neki,mert meg is van mindene,meg nem is vagyok híve a mindennel elhalmozzuk típus,sajna a család nagy része nem teheti meg a nagy ajándékozást,én se szeretném túlzásba vinni.

2012. nov. 4. 18:31
 14/19 anonim ***** válasza:
A vonatos vok,köszi 3-as!Nekünk is az a vonat van -bár én vettem már hozzá síneket a teszen- és a híd nagyon tetszik!Meg lehet még sín is jöhetne.Köszönöm még egyszer!
2012. nov. 4. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Szívesen. Én is nézegettem a teszveszen már síneket és hidat is találtam, de nem sokkal olcsóbb, ráadásul hiányos is volt. Sajnos boltban még nem láttam ilyen hidat, pedig körülnéztem.
2012. nov. 5. 00:15
 16/19 anonim ***** válasza:
sziasztok,lehet késői a válasz de még most olvasgatok,én is vasútszettet akarok venni,és ahogy nézegettem,a kockafutáron,vagy kockaáruház már nem is tudom,de olcsóbbak ugyan ezek!!!
2012. nov. 5. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:

én innen fogok rendelni egy szettet:

[link]

ezenkívül kap lego duplót(tűzoltó állomást vagy farmot)

Apa csinál neki barkácsasztalt fából,szerszámjai már most vannak.

Kap még ő is játékkonyhát játékgyümölcsökkel,kanalakkal,edényekkel(játszóházakba is nagyon szeret vele játszani)

Anyukám előkeresz a mi gyerekkori diavetítőnket majd ahhoz veszek még 1-2 mesét

Nagyjából ennyi!

2012. nov. 5. 19:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Bocsi,már egyszer válaszoltam,csak sokan írtátok a vasútat,itt a legolcsóbb [link]

Megnéztem a másik oldalhoz is olcsóbb,bocsi,csak gondoltam hátha segítek vele anyagilag.van itt is sín is!

2012. nov. 7. 13:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Utolsónak köszi!
2012. nov. 7. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!