Wc szükitöt hogy kell (kellene használni? )
Figyelt kérdés
wc tetö fel ülöke fel rá a wc szükitöt és rá az ülökét? vagy csak a wc fedél fel és az ülöke is fel és rá a szükitö
komolyan nem tudom lehet a miénk rossza a wc tetö mert egyzserüen az ülö részét nem lehet rácsukni a szükitöre. vagy ha igen akkor meg billen és egyensulyozatlan. két wc szükitöm van de padlon vagyok már jo lenne kideriteni hogy kell használni
2012. nov. 3. 16:39
11/11 anonim válasza:
9-es vagyok. Illatosított, mert az veszett fontos, hátha szagolgatja a gyerek. Megmondom őszintén, én ezt csak otthon vettem észre. Azóta sem térek napirendre fölötte. Minek kell egyáltalán? Arról nem beszélve, hogy első használat előtt jól átsúroltam, és minden használat után elmosom, az illatnak már nyoma sincs. Viszont nekünk tényleg bevált, mert nagyon stabil. Az illatot meg éppen lesz@rja a gyerek, szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!