Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Wc szükitöt hogy kell (kellene...

Wc szükitöt hogy kell (kellene használni? )

Figyelt kérdés

wc tetö fel ülöke fel rá a wc szükitöt és rá az ülökét? vagy csak a wc fedél fel és az ülöke is fel és rá a szükitö

komolyan nem tudom lehet a miénk rossza a wc tetö mert egyzserüen az ülö részét nem lehet rácsukni a szükitöre. vagy ha igen akkor meg billen és egyensulyozatlan. két wc szükitöm van de padlon vagyok már jo lenne kideriteni hogy kell használni

2012. nov. 3. 16:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Mindkét verzió jó lehet attól függ a tiétek milyen mert mindkét fajtát lehet kapni.Ha az ülőke alatt billeg nem érzed jónak akkor felülre való.A miénken lehetett látni hogy felülre való mert volt rajta csúszásgátló rész,A tiéteken nincs?

2012. nov. 3. 16:43
 2/11 A kérdező kommentje:
rózsszinene van és iylen fülecske is ami tapad akkor ezt önmagár a az ülöke alá tegyem és rá nem kell huzni az ülöke rész elég stabil lesz?
2012. nov. 3. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

jaj, a nagyobbik gyerekemnek volt szűkítője, akkor felvilágosítottak, hogy az bizony mozog, nem teljesen stabil, hiába van alul tapadókorong. Ráadásul kipisilt(fiú) a szűkítő meg a deszka között, csorgott le a csészén a pisi.

Nekünk a deszkára kellett tenni.

Aztán vettem kombinált vécéülőkét.

2012. nov. 3. 16:46
 4/11 A kérdező kommentje:
2012. nov. 3. 16:47
 5/11 A kérdező kommentje:
ugyanez van nekünk
2012. nov. 3. 16:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok.Ugyan ilyen volt nekünk zöldben. :) Simám a wc ülőkére kell rátenni és kész is.
2012. nov. 3. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok a 3.is igaza van ennél is előre kell hajolni egy kicsit különbem kipisil. :( de nekünk egyáltalán nem billeget de lehet hogy wc ülőke is válogatja kinek milyen.
2012. nov. 3. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

jajj hát dehogy hajtsd fel a deszkát, pláne ne rakd vissza a szűkítőre :)

felhajtod a wc tetejét, a deszka lent marad úgy ahogy te is használod, majd arra a szűkítő, rá a lányod :)

így nem mozod, nem furcsa, meg semmi :D

a szűkítőre kell ráülnie, a deszkát szűkítii le, nem fordítva :)

2012. nov. 3. 17:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ilyen van, tedd rá az ülőkére, és kész. Nekünk csak ez vált be, nem billeg, nem csúszkál, áll, mint Katiban a gyerek. Megmondom őszintén nem igazán értem a kérdést sem, de lehet velem van a baj. Én úgy tudtam, hogy minden szűkítőt az ülőkére kell tenni, nem a puci wc csészére, ez soha eszembe se jutott. Van olyan, amit így kell használni, ahogy te írtad?
2012. nov. 3. 22:46
 10/11 anonim ***** válasza:
illatosított??? na neeeeee...........
2012. nov. 4. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!