Kínais csizma? Próbáltátok már?
Egy éves kisfiamnak szeretnék csizmát venni. Tudom hogy egy jobb fajta 7-8-9000 forint.
Az lenne a kérdésem, hogy a kínais csizmák milyenek? Sajnos nem tudom annyit szánni rá mint amennyit szeretnék.
bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de nekünk az ortopéd orvosunk mondta, hogy kínai helyett vegyek inkább boby cipőt/csizmát, jó minőségű és olcsó, deichmannban 3-4.000.- körül vannak.
mi járunk rendszeresen mert ha valamiből csak 1-2 darab van akkor azt féláron adják, én rendszeresen 1500.- ért veszek szuper cipőket a gyerekemnek :)
Köszönöm!
A Deichmannba mibdenképp benézek mert a Bobbie márkàt már ismerjük.
Meg nézem a kínait is. Ùgy érzem körülöttem csak Elephanten meg társai cipőt vesznek a szülők. Mert csak az a jò én meg leszek a szaranya ha nincs rá pénzem ... :-(
Tegnap vettem bakancsot a Deichmann-ban, 4990 Ft-ért. Szerintem ez még egész jó ár, az Elefantan közel tízezer. Voltak megint féláron cipők, tornacipők, vettem is volna, csak nem volt a méretében. :(
Kínaiban max. habpapucsot, ilyeneket veszek, mert vagy olyan rossz a cipő, hogy a látványa sem szép, vagy annyiba kerül, mint egy Deichmann-os.
(Tegnap egyébként tele volt az üzlet gyerekrészlege vásárlókkal, egy szülőt se láttam, aki az Elenfanten-t vette volna le. Hidd el, sokaknak nem telik arra, hogy csak egy cipőt vegyen tízezerért.)
Köszönöm a válaszokat.
A kínais cipőkről ezt nem is tudtam.
Hát az ismerőseim mind drága cipőt vesznek mEg akkor is ha nem telik rá....
Ma megnézem a Deichmant. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!