Normális hogy kioktat a 4 éves lányom? Szóljak rá ilyenkor vagy hagyjam?
Ketten vagyunk itthon és lépni nem tudok tőle mert folyton kritizál és kioktat, hogy mit hogy kell csinálni. Nem mindig adok neki igat így szoktunk vitatkozni. Szerinte mindent rosszul csinálok, hogyha megkérem hogy mutassa meg akkor nem mutatja :)
Adjak neki mindig igazat?
Hát szerintem is érdekes és sűrgősen szoktasd le őt erről. Jár oviba?
Ha ráhagyod, bekerül a társaságba, akár ovi, akár suli és mindenkivel megutáltatja magát.
Az ő dolga az önfeledt játék és kislányos báj, nem kioktatás, pláne nem az anyukája kioktatása!
Ez elég komoly dolog, mert később nagyon a fejedre fog nőni, ne bagatellizáld el!
Kedves Utolsó!
Előbb gondolkodni kellene és átértelmezni a leírtakat, mint vádaskodni és cinikus módon írkálni.
A te egyéni dolgot, hogy rontod el a gyerekedet, a kérdezőé is. De ő feltett egy kérdést, válaszokat, tanácsokat várt. Megkapta. Innentől kezdve a te válaszod már érvényét is vesztette!
ma 17:19-en jót mosolyogtam:-D Ez jó volt:-)
18:49, nem tudom, min akadtál ki, de kifejthetnéd...
Azt hiszem, olyan lehet a gyereked, mint az Arthur c. meséből Hugica.
Egy 4 éves gyerek nem hülye, lehet igaza, de kettő dolgot mindenképp figyelembe kell venni: általában úgy viselkedik a gyerek, ahogy azt a szülőtől látja, és hogy muszáj meghúzni a határt, mert később problémája lehet a nagyszájúsága miatt, főleg az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!