Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek ilyen Tescós...

Van valakinek ilyen Tescós favonatszett? Meg vagytok vele elégedve?

Figyelt kérdés
Összeillik más favonatszettel (Ikeás pl.)?
2012. okt. 26. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van egy Tescos, bár nem tudom, milyenre gondolsz. De a mienk passzol az Ikeáshoz.
2012. okt. 26. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen?mert nem látom.de nekünk is tescós van,és ikeást is vettem hozzá,van amelyik nem illik egymáshoz,de máshová be lehet rakni.az egyiknek fából van a pöcökje,a másiknak műanyag és a kettő nem mindig megy egymásba de máshová már betehető.
2012. okt. 26. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van tescos , 3 éve van meg és már egy pár eltört belőle , hiába van fábol.
2012. okt. 26. 17:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsánat, lemaradt a link: [link]
2012. okt. 26. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha ez ugyanaz, mint a tesco saját márkás favonata, akkor ez jó :)

Simán összeillik az Ikeással, a Brio-val, a Thomas fa szettjével (Wooden railway) és tán még az Eichhornnal is.

Nekünk is már legaább 4 élve megvan, de teljesen hibátlan, nálunk még semmi nem tört el.

2012. okt. 27. 06:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk behorpadt az egyik híd!
2012. okt. 28. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyik híd nekünk is "ferde", így volt csomagolva. Ezen kívül nem volt vele gondunk, nagyon szeretjük!!! Játék közben bírja a strapát.
2012. nov. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!