Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért vált ilyen elviselhetetl...

Miért vált ilyen elviselhetetlenné a 3 éves lányom?

Figyelt kérdés
Nem hagy magamra 1 percre sem, álandóan duruzsol a fülembe, mindíg kér valamit, mondd valamit, kérdez valamit vagy ha nem figyelek rá akkor körülöttem ugrál, zajt csap azzal hogy összevissza halandzsázik értelmetlen dolgokat, olyan szavakat amik nem is léteznek vagy kitalált történeteket amikből egy szó sem igaz, nagyon fárasztó hallgatni, sokszor kénytelen vagyok tényleg bezárni a fülem és nem venni tudomást róla különben szó szerint megőrülnék. Nemsokára ovis lesz de még nem az, 4 hónapos a kistestvére akit imád. Mindig sokat játszottunk vele, most a kistestvér mellett is sokat foglalkozunk vele, programokat is csinálunk, de egyszerűen nem képes "békén hagyni" minket egy percre sem, megállás nélkül beszél és ahogy az idő múlik egyre értelmetlenebb idegesítőbb dolgokat amikre reagálni sem lehet, totál kikészit agyilag egész nap ezt hallgatom, ha megkérem hogy menjen kicsit játszon a szobájában aztán ha befejezem az X Y dolgot majd játszunk együtt akkor is képtelen elvonulni, közli nem akar elmenni sehova, cibál, mindent megkérdez ezerszer akkor is ha válaszolok vagy 3x el kell újra mondani, mostanában ha kérek tőle valamit vagy akarok neki magyarázni valamit képtelen figyelni, összevissza ugrál, a mondatom közepén kérdez valami totál mással kapcsolatos dolgot, pedig régen olyan okosan figyelt, meghallgatott megcsinálta stb ha játszunk akkor is képtelen koncentrálni, kiszalad a szobából elkezd tök mással játszani, vagy ha mondjuk legoházat építünk akkor elkezd összevissza rakosgatni mindent pedig jól tudja hogy először falakat kell aztán rá a tetőt stb, nem tudom mi van vele de nagyon nehéz elviselni... :( Mi ez?
2012. okt. 25. 21:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Ezeket akkor is csinálja ha a testvére alszik vagy nincs ott épp
2012. okt. 25. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Pont a 4 hós miatt. Én is hiába igazítottam a kicsi napirendjét a nagyéhoz, hiába hanyagoltam a babát a nagy miatt, soha semmi foglalkozás nem volt elég neki. Azon kívül, hogy biztosítod a szeretetedről, hogy nem cserélted le a babára, sok mindent nem tehetsz-szerintem.
2012. okt. 25. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem is a kisteso miatt ilyen.

Nálunk nem ennyire "vészes", de még is változott a 4 éves fiam.

Engem az zavar, hogy állandoan hangosan beszél, vonyit, kiabál függetlenül attol, hogy a 7 honapos teso fent van, vagy alszik.

2012. okt. 25. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!