Van valami jelentősége ennek? 2éves lányról kérdezném
Figyelt kérdés
amikor kiveszi a tárgyakat a helyáröl legyen az ceruza villa kanál vagy bármi mindig sorba teszi öket vagy az ágyon vagy a földön. pl a ceruzát vagy heggyel felfelé vagy lefelé s ha egyet megfordítok rögtön visszafordítja és ugyanezt csinálja a többivel is. senki nem mondta mutatta ezt.
(és vissza is teszi a helyére kérés nélkül
2012. okt. 24. 16:31
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy rendszerető. Másban van ilyen kényszeres viselkedése. Mennyire szociábilis gyerek?
2/5 A kérdező kommentje:
nem kényszeres ugy vélem csak fura semmi más ilyen jellegü dolga vagy furcsasága nincs
2012. okt. 24. 17:30
3/5 anonim válasza:
elsőre az autizmus jutott eszembe,de másodjára az is, hogy nekem az uncsitesom (most 7 éves és nincs semmi baj vele), szval ha valamit rendbe szedett, azt nem szerette ha bojgattam......
4/5 anonim válasza:
Nem hinném,hogy probléma lenne.barátnőm fia is ilyen,egyfolytában sorba rendez mindent,legyen az cipő,játékok,akármi.3 és fél éves,okos kisfiú.Ha autista lenne,annak egyéb jelei is lennének.
5/5 anonim válasza:
bocsi, de az agyamra megy, hogy mindenki ezt mondja:
"nekem elsőre az autizmus jutott eszembe"
ezt csinálják a gyerekek ennyi időben, az én kislányomra is néha rájön, hogy sorba teszi a kockákat, autókat, ceruzákat!
én annyira szeretem nézni, mert olyan aranyosan koncentrál :)
szóval kérdésedre a válasz:
szerintem ez normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!