Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valami jelentősége, hogy...

Van valami jelentősége, hogy 4,5 éves kislányom lilával rajzol?

Figyelt kérdés
Ha valamit rajzolni kell egy színnel az mindig lila. Ruhákban is nagyon szereti.
2012. szept. 27. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Sztem egyszerűen az a kedvenc színe.

Én bennem fel sem merülne, hogy ezen túl bármi jelentősége van.

2012. szept. 27. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs. Most ez a kedvence. Lehet, hogy később más lesz :)
2012. szept. 27. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy kék korszak meg egy fekete korszak is. A kék festék máig hiányzik mindegyik vízfestékből :) Ezek a dolgok jönnek-mennek. Mostanában gyönyörű színekkel fest, színez, tényleg hihetetlenül szépeket.
2012. szept. 27. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit, az én lányomnak meg a piros a kedvence. Ruha, ceruza, minden..
2012. szept. 27. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelentősége. Nagyon szép szín. Ovis gyakorlatomon a sárga és a piros zsírkrétából mindig kétszer annyit tettünk ki, mert azt vitték el a kicsik. Esetleg mutasd meg neki, hogy hogyan lehet kékből és pirosból kikeverni a lila temperát. El lesz ragadtatva.
2012. szept. 27. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én se tulajdonítok neki jelentőséget, csak érdekelt, hátha jelent valamit:)
2012. szept. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!