Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van olyan program, amire el...

Van olyan program, amire el lehet vinni a 3-5 éves gyerekeket és még a szülő is van esély rá hogy élvezni fogja? (bővebben)

Figyelt kérdés

skanzenban voltam hétvégén, rengetegen voltak. Kisgyerekesek is, de azt láttam hogy nem igazán nekik való hely...azért, mert a szülő a házakra kíváncsi, de a gyerkőcöket meg nem igazán érdekli -persze hogy nem, kicsik még hozzá- viszont mégis jó nekik a hely, mert tudnak rohangálni, van mozgástér. Viszont folyamatosan figyelni kell rájuk, ez ment a skanzenban: ne vedd fel, ne dobd el, ne nyald meg, gyere vissza...:D

Tehát vagy a szülő vagy a gyerek érzi jól magát, aztán váltanak (pl. anya megnézi a parasztházat belülről, a gyerek addig menjünk menjünk. Kiérnek, elrohan a gyerek vagy felkap egy követ és már célozza is a hugát..., ekkor a szülő, ne vedd fel ne dobd el....)

Komolyan érdekelne, van olyan köztes megoldás, amikor mind a két fél el tudja engedni magát? -vagyis a gyerek el tudja. no de a szülő is... :D

Mindenféle lehetőség érdekel.... egy leendő szülő -26hkm

2012. okt. 24. 14:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi 3 gyerekkel vagyunk (6,4,2), nekünk a családi házon kívül két dolog jött be, illetve 3. A geocaching (.hu) oldalon tudsz utána nézni, a "kincskeresés" mi is élvezzük, a nagyok is, a kicsi pedig jókat sétál, amíg kicsi volt babakocsis helyekre mentünk.

A másik, ami viszont elég húzós, de évente 1x kirúgunk a hámból a Kolping Hotel. A gyerekbarát szállodát új szintre emelte. Be a gyerek a játszóházba (1! éves kortól), ha kisebb babaőr a szobába, és mehetsz az uszodába.:)

A hármadik, hogy nagyon korán (Stolleros babaúszás) megtanítod a gyereket "úszni" és mehet a strandos program. Jól lefáraszod, ugráltok, dobálod. Ha ő kiütötte magát és alszik az árnyékban, te is pihensz. :)

Nem tudom nektek jók lesznek-e, de nekünk mindegyik bevált.

2012. okt. 25. 22:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi pl. baráti társasággal elmentünk egy tóparta, ahol a gyerekek homokoztak, mi pedig beszélgettünk. Szerintem az öt gyerekre kb. háromszor kellett rászólni ezért azért. De mi pl. rengeteget bringázunk, azt a kicsik nagyok is élvezik egyaránt.
2012. nov. 1. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!