Falevélből, gesztenyéből miket készítetek 2,5-3 éves gyerkőcötökkel?
Figyelt kérdés
Akár linkek is jöhetnek!Gesztenyéből csináltunk már 1-2 figurát de márkifogytam az ötletekből!
Vagy más termésről is írhattok:toboz,makk stb.
#ghdj
2012. okt. 23. 14:30
1/5 anonim válasza:
falevéllel festeni lehet klasszul, más színure, vagy kôrbefesteni... gesztenyébôl mi tavaly még hajot is csináltunk, én csináltam 1-2 dolgot, ember, kutya, ilyenek, aztán amit ô akart. még asszem traktor is lett belôle vhogy :))
2/5 anonim válasza:
2,5 éves kislányom nem ilyenekel foglalkozik .
3/5 anonim válasza:
Gesztenyéből kisfiút,kislányt, sünit és kiskutyát csináltam a kisfiamnak.Aztán autót is akart,és nem tudtam másként megoldani, krumpliból lett az autó és gesztenyéből a kerekei.Dióhéjból kis bölcső,benne makkból a baba.:)))
A leveleket (a környék összes fájáról 5-6 db-ot szedtünk) pedig préseltük,aztán bele ragasztottuk egy füzetbe és nagyon örül,hogy van egy leveles füzete.:)))
januárban lesz 3 éves a kisfiam
Holnap pedig levél festés lesz :)
4/5 anonim válasza:
blog.mindennapraegyjatek.hu
Rengeteg szuper ötletet találtam őszi ténykedésekhez, és nem csak termésekből
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát meg a linket is!
2012. okt. 24. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!