A játszótéren "bandáztok" a többi anyukával v. csak a gyerkőcötökkel foglalkoztok?
Nálunk a lakótelepen du. mindig nagyon sokan vannak a játszótéren és a legtöbben eléggé össze vannak haverkodva.
Én nehezebben ismerkedem, nincs is igazán igényem rá, de a kisfiamnak nem tudom, hogy ártok e ezzel.
Persze ilyenkor is ki szoktunk menni, de én jobban érzem magam ha csak 1-2 anyuka van még ott rajtunk kívül.
Igazából a gyerkőc sem a többi gyerekkel foglalkozik ilyenkor, hanem a játékokkal.
Persze, nincs is ezzel semmi gond, csak én nem vagyok az a beszélgetős fajta, inkább csak a fiammal játszom.
Ő egyébként 23 hónapos, de max. messziről néz más gyerekeket, nem megy oda játszani velük, esetleg csak akkor ha hozzányúlnak 1-1 játékához :)
Én szeretek beszélgetni, ülünk a padon, süt a nap, megbeszéljük az élet nagy dolgait :) Mondjuk nálunk legtöbbször családi program a játszótér, szóval míg én trécselek, addig a férjem szemmel tartja a gyerkőcöket.
A másfél évesem még nem nagyon foglalkozik a többi gyerekkel, rá jobban kell figyelni, de az ovisok már eljátszanak-elszaladgálnak együtt.
Nem bandázok.
Eleve nem 1 játszótérre járok/unk, hanem 2-3ra.
Van amikor ismerőssel és annk gyerekeivel magyünk, van, hogy apárommal, de ha egyedül akkoör szemlélődök, jóket nevetek magamban....
A lakótelei játszótéren uyganaz a "törzsközönség", oda biztos nem társulnék be.
2,5 éves a gyerekem, már nem kívánja, hogy ott üljek mellette, így van néhány kedvenc játszóteres anyuka, együtt beszélgetünk (össze is szoktuk telefonálni egymást).
Tavaly még mentem a gyerekem után, mert akkor még ismerkedett a homokkal, a hintával, a csúszdával, akkor még együtt játszottam vele.
Most már simán elküld, hogy hagyjam békén.
szia
a nagy fiam 4 éves, a pici lányom 15 hós.
mivel egyedül megyek le velük nagyon kell figyelnem. Nem sokat tudok beszélgetni. Amikor pl: mindkét gyerek homokozik olyankor inkább lehet. Vagy a pici homokozik, a nagy odébb mehet, de vannak határok.
Szia!
A kisebbik fiam 2,5 éves,4 hónapos korától összejárunk pár anyukával,és nem csak a játszón találkozunk,hanem máshova is megyünk gyerekekkel,családdal együtt is,és nélkülük is.
Mivel a gyerekek egyidősek,így nekünk és nekik is könnyebb,főleg,hogy több problémánk hasonló(pl.nem alvás)
A nagyobbik gyerkőc 7 éves,amikor ő volt pici nem voltam barátkozós típus én sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!