Attól, hogy rossz evő a lányom, nőhet nagyon lassan a haja?
Szinte alig nő, pedig már két éves. Oké, alkati is lehet, de más kislányoké sokszor olyan hosszú, az én lányom gyönyörű, de alig nőm a hajacskája.
Viszont erre gondoltam, mert szörnyű rossz evő. Minden borítgatom a főzelékeket meg minden fajta zöldséges ínyencségeket, és meg sem kóstolja.
Mit adjak neki, ami szerintetek "hajnövesztő"? E-A vitamin?
Szia, ez genetikai dolog, nekem is alig van hajam, 2 évesen nekem is csak pelyhecske volt.
Nem tudod a családban megtalálni a hasonló hajúakat?:)
Nekem az anyai nagypapám és az ő anyukája ágán jött ez.
Rántott húst.
Lehet, hogy nem szereti túlzottan a zöldségeket és a főzelékeket.
Ez butaság!
Az hogy milyen lesz a haja csakis genetika,örökletes! A kislányom 2,5éves és már a háta közepéig ér a haja. Gyönyörű vastag dús haja van!
Tőlem örökölte,én meg anyukámtól!:) 8éves voltam amikor a térdemig ért,akkor volt először vágva belőle.
Most is nagyon dús,igaz már "csak" a vállamig ér. 33éves vagyok.
Szerintem adj neki multivitamint 1:rosszul eszik 2:úgy is jön a tél(hát ha hajának is jót tesz én fiam is rossz evő,de nagyon erős gyorsan nővő haja van igaz a mienk is az)
Egy pl:sajnos látok olyan gyereket a környezetembe aki enni,de nincs mit na az ő haja rövid és nagyon ritka igaz a kislány nagyon vékony,alacsony....
szóval nálatok szerintem genetika,de a vitamin egy próbát meg ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!