Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 11kg 29hós kislányom. Van...

11kg 29hós kislányom. Van valakinek ilyen vékonyka gyermeke? Keveseket eszik, gyakrabban. De nagyon sokat mozog. Vagyis mindig!

Figyelt kérdés
2012. okt. 22. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kisfiam 31 hos,11.5 kg es 93 cm!szerintem nagyon vekony,latszik az osszes bordaja,de a dokino nyugtat,h meg belefer.nagyon valogatos,sajnos!
2012. okt. 24. 01:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Ha Ti aggodtok akkor en mit mondjak?a kislanyom 33honapos es 10kg!:$ kezdek ketsegbe esni!nagyon sokat mozog,tancol egesz nap,edesseget gyunolcsot,husit mindent eszik es megis ilyen kis gebe!aggodom en is de egyebkent Ho kedvu,egeszseges kiscsajszi!
2012. okt. 31. 21:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Kedves utolsó valaszoló,a kislányod bisztos nem gebe,csak vékonyka.Én már megnyugodtam mivel voltunk gasztroenterológnál és mindent rendben talált.nem baj ha a gyerek nincs elhízva szerinte.És ha sokat mozog akkor nem is csoda ha nem hízik annyit.Fő hogy egészségesek legyenek.Később még biszkék is lesznek arra hogy ők ilyen vékonyak.Innen nézve már nem is olyan nagy katasztrófa ha vékonyak ugye? :-)
2012. nov. 1. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!