Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Létezik olyan típusú, márkájú...

Létezik olyan típusú, márkájú homlok vagy fülhőmérő, amelyik pontosan méri a hőmérsékletet?

Figyelt kérdés
Mondjuk max két tizedet téved plusz-mínusz? melyik típus ez? csak mert a mezei digitálisunk is csak addig működik, míg popsiban használjuk. ami viszont egyre körülményesebb, mivel maholnap kétéves lesz a gyerkőc. hónaljban egyáltalán nem mér pontosan. nektek milyen van? tudtok valamilyet ajánlani, ami hosszú távon jó lehet?
2012. okt. 22. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem azt ajánlotta a gyerekorvos, hogy a homlokhőmérő pontosabb adatot ad mintha a fülében méred.

Nekem ez van, és még mindíg pontos volt. Néhányszor ellenőriztem popsiban is digitális hőmérővel. Én háromszor mérem meg vele a homlokán a lázát egymás után.

1,5 éves korában vettem és most 3,5 éves, ezért honaaljban mérem. Éjjel viszont homolok hőmérőt használok még mindíg.

Ez fül és homlok is . Én szeretem.

[link]

2012. okt. 22. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekünk Tefal van, külön fül és homlok funkcióval. Tapasztaltuk, hogy fülben mindig túl alacsonyat mér, sosem ad jó értéket. Mondják erre, hogy pici a hallójárat és nem lehet biztosat mérni.

A homlokon mérő funkció viszont nagyon bejött nekünk.

2012. okt. 22. 21:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, várok még tapasztalatokat, válaszokat! :-)

Kedves Első, hogyhogy napközben inkább az egyszerűbb digitálist használjátok és csak éjjel a homlokost? nem gyorsabb és egyszerűbb a homlokmérő?

2012. okt. 22. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

szia, 1.válaszoló vagyok:

de egyszerűbb :)) csak valahogy mindíg a digitális sima hőmérő akad a kezembe.

Ha veszel, szerezz be hozzá pár darab gombelemet, mert ugye ha bennehagyod az elemet a készülékbe az hamar lemerül.. így nekem minden betegségnél új elemre volt szükségem. Kínai üzletben kb. 50 Ft/db. Ha órásnál cserélteted akkor meg 900 Ft. :(

2012. okt. 29. 09:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2012. okt. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!