Létezik olyan típusú, márkájú homlok vagy fülhőmérő, amelyik pontosan méri a hőmérsékletet?
nekem azt ajánlotta a gyerekorvos, hogy a homlokhőmérő pontosabb adatot ad mintha a fülében méred.
Nekem ez van, és még mindíg pontos volt. Néhányszor ellenőriztem popsiban is digitális hőmérővel. Én háromszor mérem meg vele a homlokán a lázát egymás után.
1,5 éves korában vettem és most 3,5 éves, ezért honaaljban mérem. Éjjel viszont homolok hőmérőt használok még mindíg.
Ez fül és homlok is . Én szeretem.
Nekünk Tefal van, külön fül és homlok funkcióval. Tapasztaltuk, hogy fülben mindig túl alacsonyat mér, sosem ad jó értéket. Mondják erre, hogy pici a hallójárat és nem lehet biztosat mérni.
A homlokon mérő funkció viszont nagyon bejött nekünk.
Köszönöm, várok még tapasztalatokat, válaszokat! :-)
Kedves Első, hogyhogy napközben inkább az egyszerűbb digitálist használjátok és csak éjjel a homlokost? nem gyorsabb és egyszerűbb a homlokmérő?
szia, 1.válaszoló vagyok:
de egyszerűbb :)) csak valahogy mindíg a digitális sima hőmérő akad a kezembe.
Ha veszel, szerezz be hozzá pár darab gombelemet, mert ugye ha bennehagyod az elemet a készülékbe az hamar lemerül.. így nekem minden betegségnél új elemre volt szükségem. Kínai üzletben kb. 50 Ft/db. Ha órásnál cserélteted akkor meg 900 Ft. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!