Anyukák! Holnaptól Lidlben lesz 3999 forintért digitális homlok és fülhőmérő, ez vajon annyira jó mint a 7000-10000 forintos?
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 16:19
1/4 anonim válasza:
Én vettem az előző akcióban (kb. egy éve). 35C-nál többet sosem mért, még akkor sem, ha lázas volt a gyerek. Vissza is vittem, visszaadták az árát.
A barátnőm is vett, ő szereti. Neki már nagyobbak a gyerekei.
2/4 anonim válasza:
Nekunk Braun van ami fulben mer digitalisan. Nem emlekszem mennyi volt igy fogalmam sincs, hogy az olcso vagy draga kategoriaba tartozik. Meg vagyok vele elegedve habar csak parszor hasznaltuk az oltasok utan. 3 masodperc alatt meri meg a hot. Mindig valos eredmenyt mutatott. Az a jo benne, hogy a kisfiam eszre sem veszi es mar keszen is vagyunk vele.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 2. 18:23
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Végül én is Braunt vettem, hiába 15.000 Ft, ez legalább pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!