Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves lesz és még mindig...

4 éves lesz és még mindig bekakil! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már mindent elkövettem úgy érzem. De azt mondja, szeret bugyiba kakálni.És nem hajlandó szólni, nem hajlandó elmenni wc-re. Pisit tekintve nappal és éjszaka is 2 éve szobatiszta. Mit tegyek?
2012. okt. 19. 14:20
 1/2 anonim válasza:
Nekem a 2.5 éves húgom úgy szokott le a pelenkáról és a bugyiba csinálásról,hogy az anyukája azt mondta "akkor nem aludhatsz velem" igaz 1 hétbe telt mire megszokta a bilt de sikerült. Szerintem próbáld ki!!! Remélem be jön!! :)
2012. okt. 21. 09:26
 2/2 anonim válasza:
'De azt mondja, szeret bugyiba kakálni.' Mondd meg neki, hogy csinalja nyugodtan, de mossa ki maga utan a bugyit... Kivancsi vagyok meddig fogja 'szeretni'.
2013. febr. 11. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!