Hány éves korban és hogyan kell megtanitani egy gyereket, hogy egyedül törölje ki a fenekét?
Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 14:05
1/3 anonim válasza:
Kb 5 éves kora körül lesz elég hosszú egy kisgyerek a karja, hogy elérjen rendesen a fenekéig, és ki tudja törölni rendesen. Egy kisóvodástól nem elvárható, anatómiailag szinte lehetetlen, hogy ki tudja rendesen törölni.
2/3 anonim válasza:
6 éves a lányom, kb fél éve törli magának egyedül, de csak akkor, ha van itthon nedves törlőkendő. Ha nincs, én törlöm neki alaposan. Az oviban is magának törli, hát mikor hogy sikerül....
3/3 anonim válasza:
ja, látom, nem igazán a kérdésre válaszoltam :-)
Már nem emlékszem, mikor kezdtem megtanítani, vagy hogy volt-e egyáltalán konkrét tanítás.
Arra emlékszem, hogy amikor töröltem neki, mindig magyaráztam, hogy középről induljon a törlés hátrafelé, hogy ne törölje bele a kakit a nunijába. És hogy addig kell törölni, amíg tiszta nem marad a papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!