Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen mesét néz kb.2 éves...

Milyen mesét néz kb.2 éves gyermeked? Fiú vagy lány? Mik a mostani jó mesék egy ilyenkorú gyermeknek?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen a válaszokat

2012. okt. 17. 11:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Lányom nézi időnként: bogyó és babóca, gyerekdalok, mondókák, lolka és bolka, régi eperke, micimackó és most keresek neki újat egy hosszú autós útra
2012. okt. 17. 13:49
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

2 éves kislány, Mickey egér rajongó. Ezenkívül Peppa malac, Szirénázó szupercsapat, Fifi, Bogyó és Babóca.

Könyvből Anna, Peti a sláger.

2012. okt. 17. 14:12
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Bocsánat, hogy beleoffolok, de engem is érdekel ez a kérdés. Az én gyerekeim januárban lesznek csak 2 évesek, de egyáltalán nem néznek tévét. Ez úgy lehetséges, hogy nekik van egy nagy gyerekszobájuk, amiben nincs tévé. A lakásunkban egyetlen TV van a nappaliban, de csak akkor van bekapcsolva (este hírek, esetleg 1-1 film), amikor a gyerekek már alszanak. Azaz a tévét nem látják soha bekapcsolt "állapotban". Számítógép is csak a nappaliban van, de ha ott vannak a gyerekek, akkor a férjem és én nem gépezünk. Szóval a gyerekek nem tudják, hogy ezeken a masinákon gyerekfilmeket, meséket is lehetne nézni. Szerintetek kéne? Vagy ti mit csinálnátok a helyünkben? Mivel még nem tudnak beszélni, így nem is kérik, hogy hadd' nézzék.
2012. okt. 18. 10:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Lány 2.5 éves

Roary a versenyautó,Fifi,eperke,hupikék törpikék,tini ninja teknőcök:)

2012. okt. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!