3 éves kislánynak mit fogtok venni karácsonyra? Bármilyen értékű ötlet jöhet egyszerűen semmi jó nem jut eszembe pedig sok minden érdekli.
Esetleg Filly póni?(vagy más típusú, pl. My little pony) Lehet kapni különböző,kisebb-nagyobb készleteket, kis házikó, nagy kastély, óriáskerék, korcsolyapálya, stb... Az én lányom sem babázós típus egyáltalán, de teljesen pónimániás, ezekkel szokott szerepjátékozni.
De a duplo is jó ötlet, olyan klassz készleteket lehet kapni, biztos találnátok olyat, ami tetszik neki. (Van állatos millió féle, közértes, piacos, hercegnő kastélyos, Micimackós, Verdás, stb.)
ilyesmi a hópehely építő:
Sparban vettem 900ért.
Babylon helyett asszem jávát fogok venni és lett még pár ötletem: vettem egy tapsi hapsis kirakóst, fogok venni egy furulyát, Timmy meséből ismert állatfigurákat, vettem egy pónis dvd-t (adjunk egy kicsit a hiábavalóságnak is), csillogós filctollat is keresek de nem kapok sehol, meg pörgős szoknyákat szeretnék még. Azért ennyi mindent, mert a nagymamák és a két dédi is megkért, hogy intézzem el helyettük. Hát nem kis feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!