Az óvónők miért vannak fehér köpenyben? Mindenhol ez a szokás?
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 14:54
11/14 anonim válasza:
Én szeretem a fehér köpenyt,abból könnyebb kiszedni a foltokat,mint a színes ruhákból.Van nekünk is ovis logós pólónk is,felváltva hordom.Nem ide való,de nagyon aranyos sztorim van erről.mikor az esküvőnk volt az egyik anyuka mondta a kisfiának,hogy majd megnéznek az esküvőn szép fehér ruha lesz az óvónénin.Erre a kisfiú:És anya,köpeny is lesz rajta?
12/14 anonim válasza:
De jó sztori :-)))) hát igen, az hozzátartozik az óvónéni-képhez :-))))) Mint ahogy azt hiszik, hogy itt lakunk az oviban. Nekem szinte minden évben van olyan új kiscsoportosom, aki rámcsodálkozik, hogy nem itt lakom (bár amennyit bent vagyok....), hanem este én is hazamegyek. :-)
13/14 anonim válasza:
Abba az oviba ahova a fiam jár,csak a dajka nénin szokott köpeny lenni.
Mikor én oviba dolgoztam kisegítőként akkor ott mindenkinek át kellett öltözni,fehér nadrág fehér póló fehér köpenybe.Mindenkinek.A takarítóktól az óvónőkig mindenkinek.
14/14 anonim válasza:
Én óvónő vagyok és rózsaszín köpenyem van. Nálunk senki sincs fehérben, piros vagy rózsaszín köpenye van mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!