Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Amikor anyukamnal alszik a...

Amikor anyukamnal alszik a kisfiam egyutt alszanak. Itthon egyedul. De olyankor ebred 3x is. Lehet azert mert itthon egyedul alszik?

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 08:24
 1/4 gelazso ***** válasza:
igen , szüksége van a nyugtató légzés hangjára
2012. okt. 16. 08:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Igazából az számít, h hogyan alszik el. Nem az, h van-e vele vki alvás közben. Az a lényeg, h ugyanazt kellene látnia éjjel, amit elalváskor. Mert ha veled alszik el, éjszaka pedig nem talál maga mellett mikor megébred, akkor az rossz neki és reklamál. Anyukádnál pedig gondolom ugyanazt tapasztalja éjjel, amit elalváskor.

A megoldás az lenne, ha teljesen egyedül aludna el. Mi mindig mellébújunk a fiunknak kb 5percre, majd kijövünk azzal a szöveggel, h mi is megyünk egyedül aludni, mindenki egyedül szokott elaludni, reggel találkozunk ha felébred. Eleinte biztos nem fog neki tetszeni a dolog, de ha tényleg szeretnéd, h átaludja az éjszakát, akkor tenned kell érte.

De ha eddig is egyedül aludt el, akkor nem tudom mit lehetne tenni.

2012. okt. 16. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát a kérdésedre, én nem adok megfelelő választ.

Az én Kisfiam is a Mamánál péntek esténként a Nővérével és a Mamával alszik egy szobába, mert Papának próbája van a népi táncosokkal és amúgy külön házban van neki egy szobája kialakítva, ott alszik szombat este egyedül, a Papa pedig egy másik szobába mellette.

Itthon is külön szobába alszik, a Nővére van úgy vele, hogy még köztünk szeret este aludni.

Nem tudom van-e alvós állata a Kisfiadnak, ha nincs akkor szerezzetek egy neki tetsző plüst és lehet, hogy megoldást fog jelenteni az ébredések ellen.

Üdv egy Anyuka.

2012. okt. 16. 11:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Hehe, nálunk fordítva van. Itthon a tesójával alszik és állandóan szórakoztat éjszaka. Van, hogy 5-10x is át kell mennem megitatni.

Bezzeg a mamánál! Ott is van külön szoba, ott is a tesójával alszik, de nem ébred fel! A mamát hagyja aludni a kis galád!! Esküszöm direkt engem szekál... :)

2012. okt. 17. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!