A Lego duplos vonatszettet lehet kapni Tescoban, Auchanban vagy Sparban? Ha igen milyen árban?
Én 10 évvel ezelőtt vettem a gyerekeimnek karácsonyra. Akkor 35 ezer volt:( Még most is hibátlan, megörökölte a kistesó. Magát a vonatot már javítani kellett, mert évekig a padláson volt és belefolyt az elem, de tisztítás után is tökéletes.
Ezt azért írtam le, mert én biztos, hogy a mai netes, aukciós világban nem vennék már újat, mert nagyon borsos az ára. Nézegettem, elég jó áron lehet kapni teszveszen/vaterán, kapsz hozzá kiegészítőket is. Én is vettem még pár sínt, hogy még nagyobb legyen a pálya.
De kérdésedre válaszolva, nem tudom hol lehet kapni újonnan.
hacsak nem sürgős a dolog,akkor szerintem érdemes kivárni a karácsonyt megelőző akció-őrületet. Egyrészt a kínálat is nagyobb lesz, másfelől tényleg ki lehet fogni többezer ft-al olcsóbban bármit.
amúgy újonnan nagyon drága a duplo sajnos :( én is vaterán szereztem be a fiamnak mindent amit kinéztem, legalább kb fele árát megspóroltam az újhoz képest, amii nagyon nem mindegy szerintem. Most karácsonyra duplo tűzoltó-témás cuccot vagy duplo verdásat fog kapni. Amúgy ez is jó oldal, nem annyira olcsó mintha használtan vennéd, de szoktak lenni akciók, meg pl hibás dobozok kiárusítás, meg pontgyűjtő hűségakció is van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!