Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves lánynak való már a...

4 éves lánynak való már a Lego Friends?

Figyelt kérdés

pl ez:?

[link]

látom, hogy 6 éves kortól, az van ráírva...

összerakni segítenénk...

2012. okt. 15. 12:23
 1/5 anonim válasza:
szerintem tul sok az apro darabka, ami ilyenkor meg nagyon konnyen elszorodik, es mire odaerne, hogy elvezne vele a jatszast a fele nem lesz meg.
2012. okt. 15. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, én még az 5 éveseimnek sem venném meg. Nemrég kaptak 5 évesnek való legot, azt is mi raktuk össze, nem is játszanak vele, mert ha szétszedik a sok apró darabkát, össze már nem tudják rakni, nézegetni meg minek. Szerintem 4 évesnek még bőven jó a duplo, de vele kompatibilis az uico is, amiből lehet hello kitty-set kapni, hátha za tetszene a lányodnak.
2012. okt. 15. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
a fiam 3 évesen már legoval játszott, nagyon szereti, nem szórja el, szépen épít, ő egyszerűbb dolgokat, markoló, autók, ház... apukájával, v velem jönnek az összetett dolgok, város, ilyesmi, de ott is ügyesen segít.
2012. okt. 15. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Kislányom három éves múlt mikor kapott egyet.Azóta is imádja,igaz ő nem szedi szét hanem összerakva játszik vele.Te ismered a gyermekedet ha ő is el játszik ilyen dolgokkal anélkül hogy szétszedné én vennék neki.
2012. okt. 15. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:

5-től van a legkisebb vagy hát....

Olyan hogy 4tôl olyan nincs

2019. aug. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!