Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen immunerősítőt milyen...

Milyen immunerősítőt milyen vitamint adsz 3 év körüli gyermekednek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 13. 20:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Flavon kids lekvárt.
2012. okt. 13. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Flavon kids nekünk nem vált be.

Broncho waxon immunerősítő. receptre írta fel a doki néni. És Marslakócskák multivitamin szirup.

3 év 2 hós

2012. okt. 13. 20:25
 3/8 anonim ***** válasza:

2,5 éves múlt és nemrég kezdtük a bölcsit, és sajnos nem is jártunk sokáig, mert 1 hét után megadtuk mindketten magunkat a bölcsis baciknak.

Dokinéni isoprinosine immunerősítő szirupot írt fel neki. Ha elfogy, akkor kaphatja a multi tabs immuno kids-et. És természetesen Vigantol és Cebion csepp, illetve a lehető legtöbb gyümi.

2012. okt. 13. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
egyik gyereknek se adtam, és nem is adok semmit, az immunrendszer nem a mű dolgoktól,nem a vitaminoktól lesz erős. Friss levegő, "kosz", nem steril környezet. A nagy másfél éve ovis, 1kezemen meg tudom számolni,hogy a 4.5 éve alatt hányszor volt beteg. A kicsi 2.5, ezidáig 4szer volt beteg élete során. Nem pártolom az ilyen olyan szereket. Régen sem voltak,mégis felnőttünk.
2012. okt. 13. 22:02
 5/8 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
Az én kisfiam 4 éves és 1 hete napi 3szor (ovis napon 2szer) 10 csepp propoliszt adok neki. Elvileg erősödik tőle az immunrendszere. Ízét nem szereti, de vettem 5 féle mézet is és ha megeszi, akkor kap mellé egy kis kanál mézet és választhat, hogy melyikből kér. :)
2012. okt. 13. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:

3 éves a fiam,multitabs immuno kidet kap két naponta,béres c vitamin rágótablettát,és béred calcium+d vitamin rágótablettát,ezeket is két naponta

megint olvastam egy olyan választ,hogy mi is felnőttünk vitamin nélkül.igen felnőttünk,de akkor még volt a gyümölcsnek,zöldségnek vitamintartalma,most meg már nincs

2012. okt. 14. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Vitacolan és plusz még C-vitamin csepp.

A nyári szünet óta folyamatosan jár bölcsibe, azóta nem volt beteg, azelőtt gyakran.

2012. okt. 14. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Cebion Multi, illetve echinacea homeos bogyo egy hétig kapja napi 2*5 golyót, majd 1 hét szünet. 1 hónapja kapja, most volt egy kis köhögése, de ennyi, előtte havonta volt valami betegségünk, mióta közösségbe jár, és max 2 hetet tudott menni, 2 hét itthon. 4 hónap alatt 3 antibiotikumot kapott, és erre mondtam, hogy ez nem állapot, ezért kaja a vitaminokat. Pedig sok gyümölcsöt eszik, változatosan étkezik, de nem volt elég. Remélem ez segít nekünk majd.
2012. okt. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!