Van valaki akinek a gyermeke ha beteg mindig hány napokig?
Figyelt kérdés
Január óta ha beteg a fiam mindig hány.Volt hogy a mentő vitte kiszáradással.Szegény már annyira megszokta hogy már nem is sír ha hány.Ebben az évben legalább vagy 50-szer is hányt összesen.Kivétel a március,június,augusztus volt amikor nem hányt.A házi orvos azt mondta ez van ez egy ilyen gyerek,de én ezt nem tudom ilyen könnyen felfogni.Ezért is fogom elvinni belgyógyászhoz és utána gasztroenteologusoz.Kiváncsi lennék volt valakinek ilyen jellegű problémája gyermekével?2012. okt. 11. 20:24
1/5 anonim válasza:
a fiam akkor hányt kisebb korában, ha kezdődött a betegség. hányt, még aznap este belázasodott. mostanra asszem kinőtte már, de állítólag az apja is ilyen volt.
2/5 anonim válasza:
Ó, hát az én Fiam is ilyen. Onnan tudjuk, hogy estére beteg lesz - szintén, mint az első válaszolónak, általában be is lázasodik - de legkésőbb másnapra, hogy kijön belőle az étel. Akkor eltart pár napig, de amint jobban van, a hányás is elmúlik.
De szerintem ez normális, hisz a slejmet hányja vissza.
Gondolom kis hasmesés jellegű nyálkás kaki is van nálatok is.
3/5 anonim válasza:
Én gyerekem is hányós.
De általában csak a betegség első napján, olyankor hányik 1-2-t, aztán ennyi. Mandulagyulladás, torokgyulladás... azt mondta a doki, ahogy lejutnak a pocakjába a bacik, vírusok, egyebek, erre érzékeny a pocakja, emiatt hányik.
Sokszor innen tudjuk, hogy beteg (lesz), mert lázas viszont ritkán szokott lenni.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen nekem se lázasodik be,és nálunk nem csak az első nap hanem amíg a betegség tart addig hány.Amúgy 2,5 éves.
2012. okt. 12. 08:11
5/5 A kérdező kommentje:
Hasmenés pedig nincs ilyenkor!!!
2012. okt. 12. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!