3 évesre ilyen idöbe harisnyát adtok-e?
Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 19:03
2/14 anonim válasza:
2,5éves én még nem adtam. Nappal azért még nincs olyan hideg szerintem.
3/14 anonim válasza:
Még én sem adtam rájuk (2 és 3,5 évesek) Napközben tényleg nincs olyan hűvös, ha most kellene kimenni viszont adnék
4/14 anonim válasza:
harisnya sztem csak 0fok alatt kell.ha most adsz rá, mi ledz télen? Ilyenkor még kabát se nagyon kell, elég két vastagabb pulcsi, bár minden gyerek más, lehet, h a tiéd fázósabb, neked kell tudnod
5/14 anonim válasza:
Nem adtam a négy évesemre még. Sapkát igen viszont.
7/14 anonim válasza:
nem,bár én háromnegyed ötkor megyek reggel,akkor még kell a harisnya,de vittem 8-kor a fiam,és elég volt vastagabb nadrág.ha most harisnyát adok rá,mit kap - fokban,persze ez attól is függ,hánykor viszed az oviba és mivel.
8/14 anonim válasza:
Igaz az én lányom még csak 2 éves,de én már adok rá harisnyát.Reggel mikor megyünk a bölcsibe,napok óta 2-5 fok van.És fél óra séta amíg odaérünk.Ha melege van napközbe a gondozók úgyis leveszik róla.
9/14 anonim válasza:
Igen, a 3 éves fiam reggel kap oviba menet, sőt kesztyűt is húzok a kezére, mert bicajjal megyünk, és lilára fagy a keze is. Hazafelé délután már nem adom rá.
10/14 A kérdező kommentje:
Én sem adtam még,mit adok rá -5 fokba,ha már most rááadom?csak tölem kérdezik más anyukák,hogy még nem adtam rá harisnyát???szegény gyerek megfázik!
2012. okt. 12. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!