Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha egy számmal nagyobb a téli...

Ha egy számmal nagyobb a téli kabátja, az mennyire "ciki"?

Figyelt kérdés
2012. okt. 8. 14:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:-)
2012. okt. 8. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki, praktikus. Nincs kint a dereka, el tudja dugni a kezét, ha fázik, kényelmesen aláöltöztetheted, és sokáig tudja hordani.
2012. okt. 8. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Én mondjuk direkt olyat szoktam venni, ami nem néz ki furcsán, ha felhajtom az ujját. Van olyan kabát is, ami direkt úgy van varrva, hogy 2 telet is bírjon.
2012. okt. 9. 14:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Én is mindig nagyobbat veszek, de azért próbálok úgy vásárolni, hgoy először rápróbálom a gyerekre. Vannak olyan fazonok, amikből a nagyobb már nevetségesen áll rajta (bár nem hiszem, hogy a télikabát ezek közé tartozik).

Nameg a számozás. Fiam 96 centi, tehát 104-es ruhákat keresek. Nagyon gyakori viszont, hogy van 92-98-as méret, és 104-110-es. Egyik épp, hogy jó, a másik kicsit már túúúl nagy...

2012. okt. 9. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!