A budapesti Next üzletnek van olyan kínálata mint az online shopnak?
A nextdirect.com oldalon hihetetlen választék van gyerekruhából és gyönyörűek. Ingyenes a szállítás Magyarországra.
Vannak tapasztalataitok? Most vásárolnék először Next terméket. Eddig H&M-ben vásároltam. Ár/érték arányban ez megfelelő és szépek is a ruhák.
De kipróbálnék mást is.
Ha pár nappal hamarabb kiírod ezt a kérdést, weboldalt....
Égen-földön kerestem ilyen webshopot, de nem találtam!
Egyet találtam, a www.prettykids.co oldalt, itt vettem next ruhát, de amit te ajánlasz, szuperebb! Amugy az emlitett oldalon rendelt ruha kifogástalan.
Nem hinném, hogy Pesten több, jobb választék lenne! A next ruhák nagyon jó minőségűek.
Ingyenes. Tuti. A barátnőm innen rendel már kb. fél éve havonta. De írja is az oldal, hogy a szállítás ingyenes Magyarországra!!
Én azt fogom csinálni,hogy bemegyek egy üzletbe, felpróbálok a gyerekre egy nadrágot és megrendelem a webshopból . Iszonyú nagy a választék....
Sokkal olcsóbb mint a Westendben lévő üzlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!