Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A budapesti Next üzletnek van...

A budapesti Next üzletnek van olyan kínálata mint az online shopnak?

Figyelt kérdés

A nextdirect.com oldalon hihetetlen választék van gyerekruhából és gyönyörűek. Ingyenes a szállítás Magyarországra.

Vannak tapasztalataitok? Most vásárolnék először Next terméket. Eddig H&M-ben vásároltam. Ár/érték arányban ez megfelelő és szépek is a ruhák.

De kipróbálnék mást is.

2012. okt. 6. 21:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha pár nappal hamarabb kiírod ezt a kérdést, weboldalt....

Égen-földön kerestem ilyen webshopot, de nem találtam!

Egyet találtam, a www.prettykids.co oldalt, itt vettem next ruhát, de amit te ajánlasz, szuperebb! Amugy az emlitett oldalon rendelt ruha kifogástalan.

Nem hinném, hogy Pesten több, jobb választék lenne! A next ruhák nagyon jó minőségűek.

2012. okt. 6. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Tuti ingyenes a szállitás, mert akkor rendelek még!:)
2012. okt. 6. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Az előző kérdés akart lenni , kezdek álmos lenni, elnézést!
2012. okt. 6. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Honnan gondolod hogy M-o-ra ingyenes a szállítás innen??
2012. okt. 7. 09:34
 5/8 A kérdező kommentje:

Ingyenes. Tuti. A barátnőm innen rendel már kb. fél éve havonta. De írja is az oldal, hogy a szállítás ingyenes Magyarországra!!

Én azt fogom csinálni,hogy bemegyek egy üzletbe, felpróbálok a gyerekre egy nadrágot és megrendelem a webshopból . Iszonyú nagy a választék....

Sokkal olcsóbb mint a Westendben lévő üzlet!

2012. okt. 7. 10:33
 6/8 anonim ***** válasza:
westendes tényleg drága.engem is érdekelne mert ha a dhl ingyen házhoz hoza akor megéri .
2012. okt. 7. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
next termékek nagyon jok strapabiroak és szépek.
2012. okt. 7. 12:26
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi. most már megtaláltam az oldalon a mérettáblázatot is. CSupán a nadrágok hosszát nem írják :(( ami a legfontosabb.
2012. okt. 7. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!