Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak 3,5 éves gyermek...

Mit csináljak 3,5 éves gyermekemmel, nem akar köszönni senkinek!? Hiába szólok rá, inkább azért se köszön!

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem tehetsz semit ,nekem a kétt nagyobb fiam nagyinak,és a szomszédnak köszön senki másnak .kislányom meg ha szolok akor köszön mindenkinek.
2012. okt. 7. 13:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Életkori sajátosság, ne törődj vele. _Nem azt jelenti hogy neveletlen.
2012. okt. 7. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Minél jobban erőlteted, annál jobban nem fog. Biztos zavarban van. Az én fiammal is megesik, pedig már 8 éves, okos gyerek, de sokszor zavarában nem tudja mit köszönjön. Sok felnőtt van akit tegezni lehet, ugye, de mégsem mindenkit. De, ha előre letisztázzuk,kinek mit, akkor bátran, hangosan köszön.
2012. okt. 10. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én kislányom nyáron volt 3 éves. Ő sem mindig köszön. Azt hiszem, csak ha épp olyan napja van. Már kezdtem szégyenkezni emiatt. És amiket előttem írtak, azt jó volt olvasni, mert hát szegénykém, én is ilyen voltam, és ha nem köszön, és még ezt szóvá is teszem, főleg ha más előtt, akkor én szégyenítem meg őt. Inkább nekem kell kiállni mellette, még ha más azt is mondaná neki, hogy ejnye, ejnye, miért nem köszönsz.

Egyébként én egyelőre azt mondtam neki, hogy annak köszönünk, akit ismerünk. És hogy nyugodtan köszönheti mindig azt, amit én.

Anyósom pl amikor nem akar neki puszit adni - pedig a lányom nem valami puszis - azt mondja neki, hogy szomorú a mama, hogy nem adsz neki puszit. Hát ezzel nem értek egyet, de ilyenkor mit mondhatnék.

Amikor viszont nekem kell kiállni kislányom mellett, az az én dolgom. És ahogy előttem írták, azt hiszem, a szülői példa erősebb, mint ha mindig rápirítunk, hogy ejnye, már megint nem köszöntél.

2012. okt. 10. 22:17
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a matricás jutalommal sikerült ránevelnem a gyereket, hogy köszönjön. Már csak azzal van gond, hogy a bácsiknak, néniknek ennyi nem elég, mert most már azon sértődnek meg, ha nem ad pacsit, puszit.
2012. okt. 11. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!