Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kinek mi a véleménye arról,...

Kinek mi a véleménye arról, hogy a szülő a gyermeke szájára ad puszit, netán csókot is?

Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
tok normalis. az allatok is szajon csokoljak egymast:)
2012. okt. 6. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
61%

Sok ilyen kérdés volt már,és a végén mindig egymás torkának estek.Úgy gondolom tegyen mindenki belátása szerint.Nekünk ez nem okoz problémát,más szerint undorító.

Ahány ház...

2012. okt. 6. 15:43
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Én szoktam adni a kisfiamnak és a kislányomnak a szájára puszit,csókot azért nem .
2012. okt. 6. 15:44
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Én ahol érem csókolom, puszilom! A száját, a fenekét, a combját, a talpát, a kezét.... Imádom a gyermekemet!
2012. okt. 6. 15:46
 5/12 anonim ***** válasza:
29%

Nekem még nem született meg a babám, de én is ahol érem, ott fogom puszilni, csókolni :)

A mi családunkban ez normális dolog :) Persze, egy bizonyos életkorig, meg az azonos neműeknél :)

Nekem még a mai napig sem ciki, ha megpuszilom anyukámat, és esetleg a szájára adok puszit :)

29 hetes kismami

2012. okt. 6. 15:48
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Ebből a kérdésből megint vita lesz. 2x már minimum feltették és mind a 2x vita is volt belőle.

Én direktbe nem adok puszit a kislányom szájára, Ő néha véletlenül odaad, természetesen nem zavar, de nálunk arcrapuszi van. Ha valaki a szájára adja a gyerekének a puszit, az az ő dolga.

2012. okt. 6. 15:51
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
én szoktama lányom ajkára puszit adni de nem nyit utcán amikor kisbaba volt mindig csak oda attam imádtam de mára két éves :D
2012. okt. 6. 15:58
 8/12 anonim ***** válasza:

UI csókot nem értem....

csak puszia szájra

2012. okt. 6. 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
50%
3,5 éves a kisfiam.Ahol érem oda kap is puszit. Ha megüti magát kéri a puszit a fenekére, combjára stb. Egyedül a kukacára nem adok. Ha a puszija a számra sikerül, nem csinálunk belőle gondot.
2012. okt. 6. 16:40
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
21 éves lány vagyok, de számomra az ajkakra adott puszi taszító. Oké, kisgyereknél véletlenül(!) oda adva elfogatható, de nekem a száj-száj kapcsolat egyértelműen párkapcsolati dolog. A páromon kívül senkit nem puszilnék szájon, se szülő, se barát, se baba, se állat. Nem ítélek ezért el senkit, de nekem ez nem pálya.
2012. okt. 6. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!