Félcsem a fiamat, aki még csak hat éves és játékból szoknyát vesz fel? Nem lesz gond később?
Szia!
Nem akartam válaszolni erre a kérdésre, de felolvastam a férjemnek a "félcsem" szó miatt és neki volt egy jó kérdése.
"Honnan a francból szedi a szoknyát a 6 éves gyerek?"
A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A lányom és a fiam mindig együtt játszik s cseppet sem érdekli a fiamat a fiús játékok, mindig a babaházzal játszik; először a nővére adta rá a szoknyát, s mivel nevettünk rajta valószínűleg ezért veszi fel.
Ha megnézed milyen műsorok vannak a tini adókon, ahol lány lánnyal csókolódzik és direktben a homoszexualitást propagálja, addig nem tehetsz ez ellen semmit.
Mondjuk egyet tehetsz: nem ülteted oda a gyermekedet a tévéhez, mert bujtatva ott van a reklámokban is, de a disney filmekben is látni olyan jeleneteket, amik megzavarják a gyerekek indentitását.
Ha ilyen emberek, mint Fuzsér Róbert azt mondja, hogy eltűnnek a nemek közötti határok és neki tetszik az androgün fiatalok, akkor sajnos a fejekben van valami nagy probléma.
Ó, unokaöcsém is felvette játékból, sőt, még az anyja selyemblúzait is és abban billegett és nézegette magát a tükörben. Na nem állandóan persze.... Aztán egészséges, lányokat hajkurászó huszonéves lett belőle.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy hiába a terelés, ha van benne hajlam, akkor semmit sem tehetsz, ha pedig nincs benne, akkor nem fog neki megártani a szoknya sem ha egyszer-egyszer poénból felveszi.
Én meg a bátyám kisautóival játszottam állandóan és nem lettem leszbikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!