Mit csináljunk a kisfiammal hogy ne csak lábujjhegyen járjon?
Figyelt kérdés
Teljes biztonsággal jár lábujjhegyen,nem szokott elesni,csak sokszor megbotlik,és nagyon csámpás,mindig rászolunk hogy talpra magyar,de a következő percben már megint lábujjhegyen közlekedik!Meg szoktam kérdezni hogy fáj e ha teli talppal megy azt mondja nem!mit tegyünk?2012. okt. 1. 22:28
11/13 anonim válasza:
Pontosan! A 10. válaszolónak igaza van. ORTOPÉDIA!!!
12/13 A kérdező kommentje:
Hát nem számítottam ilyen rémisztő válaszokra!Ma voltam a 10hetes kislányunkkal csípőszürésen,mondtam a doktornőnek a fiamat azt mondta kérjek hozzá időpontot!nem volt oxigénhiányos.viszont kicsinek feszesek voltak az izmai!ehez köze lehet?egyébként csak mezitláb van lábujjhegyen,ma direkt figyeltem!köszönöm a válaszokat
2012. okt. 2. 21:35
13/13 anonim válasza:
hogyne lehetne attól! sőt, van egy speciális torna erre, a helyi sztk-ben szokott lenni, heti 2x40 perc, teljesen ingyenes és azt hiszem 5 hetes!
én írtam az oxigénhiányt, ha lábujjhegyen megy egy gyerek, ez szokott lenni az első kérdés, majd az ortopédián is biztos felteszik ezt, de ha nem, akkor azon egy percig ne aggódj! :)
bocs, ha a frászt hoztam rád, nem akartam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!