Miért nem kakil? Mit csináljunk?
Kislányom nem kakilt sokáig és mikor végre jött volna közölte hogy nem nyomja ki (kemény volt) ezért adtam neki glicerin kúpot utána sikerült. Utána elkezdtem neki adni a Laveolac székletlágyítót amit a doki mondott de 5 nap múlva ismét kúpot adtam neki mert nem kakilt miközben meg rengeteget evett...azután elkezdtem neki adni a székletlágyító mellett actimelt, szilvalekvárt(bár már nem hajlandó megenni azt), narancslevet, almalevet, szinte semmi csoki... Most megint a 4. napnál tartunk, és mondja hogy fáj a hasa, pukizik, de nem hajlandó kakilni!!!!! Mondta egy párszor hogy jön a kaki aztán a wcről lepattan 30 mp után hogy nem jön, nemtudom hogy jönne-e csak nem hajlandó kinyomni vagy mi lehet a baj?
Teljesen készvagyok már
Hány éves a kislányod??
Lehet hogy hülyeséget beszélek, de én hallottam olyanról, hogy amikor a kisgyerekeket a bilire szoktatják valamiért nem hajlandóak kakilni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!