Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugrálós lovacska nagyobb...

Ugrálós lovacska nagyobb méretben is létezik?

Figyelt kérdés

[link]

Négyévesnek lenne, a normál méret (bár négyéveseknek is ajánlott) már elég kicsi neki, a térde a nyakában, úgy ugrál :)

2012. okt. 1. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk a Rody-féle ugrálócsacsi van, 2 évesen kapta a lányom, most 4 éves (a fiam 2,5 de akkora mint a nővére). Mindkét gyerek gond nélkül és szívesen játszik vele, sőt,ez 100 kg-t bír, úgyhogy még én is szoktam velük rajta őrjöngni :D

nem kicsi nekik, simán eljátszanak még vele egy jó ideig szerintem...

2012. okt. 1. 10:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Látom, ebből a márkából van nagyobb méret is. Viszont ez közel 15.000 ft, ha esetleg valaki tudna kevésbé márkásat, nekünk az is megfelelne
2012. okt. 1. 11:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azért vette meg ezt (anno amúgy postaköltséggel együtt 9000-ért), mert tényleg bírja a strapát. az olcsóbb verzió volt a bölcsiben, mesélték a gondozónők, hogy kb két havonta kellett újat venni belőle. akkor már inkább megveszem egyszer és tartson ki, pedig mindkét gyerekem - meg mondom még én is- nyúzzuk napi szinten, egyik kedvenc játékuk. Az unokatesómék először egy zebrát vettek aztán három csacsit végül ők is ennél kötöttek ki mert unták újra meg újra megvenni, meg már árban is bőven ott voltak mintha egy ilyet vettek volna kapásból.

Érdemes figyelni az akciókat a neten, ki lehet fogni 15 alatt is ám!

2012. okt. 1. 11:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, majd megnézem a vaterán is!
2012. okt. 1. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!