Kislányomnak minden antibiotikumos kezelés után folyása van, túrós, fáj és viszket a nunija. Ilyenkor újra antibiotikumot kap, ez viszont egy ördögi kör. Van ebből kiút?
4,5 éves múlt, a nyáron esett át egy újabb tüszős mandulagyulladáson, amire antibiotikumot kellett szednie. Előtte is szedett már ilyen gyógyszer, de akkor nem lettek hasonló tünetei. Most, és azóta már másodszor is a fenti tünetek jelentkeztek rajta. (A gyógyszer mellé természetesen kapta/kapja a Normaflore-t) Az első alkalommal a gyerekorvos kamillás ülőfürdőt és Canesten krémet javasolt, de az nem használt. Így elvittem a gyereket gyereknőgyógyászhoz, aki nagyon leszidott a Canesten miatt, azonnal antibiotikumot adott és kenőcsöt írt fel. Ez használt is.
Viszont épp szerdán fejeztünk be egy újabb antibiotikum-kúrát, megint tüszős mandulagyulladás miatt, és mára ismét jelentkezett a folyás, szúrás, viszketés, pirosság. Vagyis ismét mehetünk a gyereknőgyógyászatra, mert a gyerekorvosunk a kamilla+Canestenen kívül nem mond mást.
Nyilván nem felülbírálni akarom egyik orvost sem, csak kétségbe vagyok esve, hogy akkor ez már mindig így lesz? Mert ehhez még nagyon kicsi a lányom, és nem szeretném, ha később ebből még komolyabb baja lenne. Van kiút ebből az ördögi körből? Van, akinek sikerült megoldást találnia a problémára?
meg fogod keresni?
írj,ha kaptál tőle jó tanácsot, vagy időpontot!
A mandulaoperációról lebeszéllek, hacsak nem akkorák, hogy alig kap levegőt miatta, és/vagy csökkent hallást okoz. Más esetben több a kára, mint haszna, akár a későbbi életére nézve. Tapasztalat.
Valamint átgondolandó is egyben: a felesleges intenzív beavatkozás -értsd: pl. műtét- mellőzendő. Nem kell barmolni a szervezetet, csak ha muszáj.
3-4 alkalom, jézusom, én a helyedben orvost váltanék.
Meg is kerülheted és szerintem mehetsz rögtön a szakorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!